• 17

Mlada Vojvodina poručila Vojvođanskom frontu: "Samo vas posmatramo"

Na ulazna vrata je zalepljen beli plakat na kojem je crvenim slovima ispisana poruka, a u potpisu Mlada Vojvodina i petokraka

 • 17

Organizacija Mlada Vojvodina zalepila je plakat "Samo vas posmatramo" na ulazna vrata u prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Novom Sadu.

Na ulazna vrata je zalepljen beli plakat na kojem crvenim slovima piše "Samo vas posmatramo", a u potpisu Mlada Vojvodina i petokraka.

- Šta radite?!? Zašto u romingu potpisujete Memorandum? Jednu šansu imate! Nema odustajanja. Borba do kraja! #Vojvodina Republika! - napisala je Mlada Vojvodina u objavi koja je, kako su rekli, namenjena LSV-u i Vojvođanskoj partiji.

Sličnu objavu postavili su i na svoj profil na Instagramu.

LSV i Vojvođanska partija potpisali su, sa još šest partija i organizacija iz Vojvodine, Memorandum o budućnosti Vojvodine, u ponedeljak u Beogradu.

Oni su formirali koaliciju Vojvođanski front, koja se zalaže za široku autonomiju Vojvodine u okviru Srbije, za ulazak Srbije u EU i u NATO, a protiv srpskog nacionalizma.

Mlada Vojvodina i ranije je bila poznata po sličnim gerilskim akcijama, a u javnosti se oglašavala i putem drugih grafita, plakata i saopštenja za javnost, sa naglašenim stavom da Vojvodina treba da bude republika.

(Telegraf.rs/Autonomija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • alex roth

  svi ti koji srpske pokrajine : srem,banat i backa nazivaju "vojvodina" su preostale pro palice,vazalni agresori,koji propagiraju titovo rasturanje i prekrstavanje srpskih pokra jina novim imenima sto je i dovelo do nasilnog ratnog udara na srbiju i sadasnje udare na ostatak srpske populacije.ti antisrpski elementi su placenici zapadne alijanse na pu tu stalnih udara na srbiju ako su nekada i rodjeni kao srbi ili bar njihovi pretci oni su sada glavna udarna banda protivnika srpskog naroda.

  2
  1

  Podelite komentar

 • Jaca

  Ma, kakva, bre, Mlada Vojvodina, Vojvodjanski front, kakav Memorandum.?!? Ko ste vi da idlučujete i odvajate me od Srbije?! NEMA ŠANSE!!! Propalitet ste vi koji se ništa ne pita!

  9
  4

  Podelite komentar

 • alex roth

  titova diktaturska promena vekovnih imena srpskih teritorija je planirano rasturanje srpske teritorije vec odavno planirano od strane verskih,politickih,agresivnih,orga nizacija.pokrajine:srem,banat i backa su u tom antisrpskom udaru pretvorene u "voj vodinu" po volji unistitelja koji je takodje promenio juznu srbiju u "makedoniju" i os tale srpske pokrajine proglasio nezavisnim,slobodno upravnim odvajanjem od mati ce srpske populacije,kao bosna i hercegovina,kosovo,slovenija,hrvatska ( koju je i prosirio i zaboravio na dalmaciju).sve je dokaz brutalnih priprema udaru na sadasnje teritorijalno stanje srpske populacije.celokupna desavanja srpskoj populaciji od zavresetka II sv.rata pa do danas je teski period za srbe jer medjunarodna pravda je sve te udare bez ikakvog negativnog reagovanja,svojim cutanjem,jednostavno potvrdila.poznato je koje agresivne sile stoje pozadi sistematskog unistavanja srps ke populacije ali one i dalje vrse svoj bedni posao protivu srpskog naroda,cast tim drzavama koji ne pripadaju tim vazalima.

  8
  4

  Podelite komentar

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima