• 0

Karić na svečanosti obeležavanja Dana državnosti UAE: "Vi ste važan partner za Srbiju i njen razvoj"

Karić je podsetio na značaj sastanaka i razgovora koje predsednik Aleksandar Vučić vodi sa zvaničnicima jedne od najbogatijih i najprosperitetnijih zemalja

  • 0
Dragomir Karić

Foto: Promo

Ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata Mubarak Said Buršaid Al Daheri sa svojim saradnicima organizovao je u beogradskom hotelu Hajat prijem povodom Dana državnosti UAE.

Ambasador je na svečanosti kojoj su među brojnim zvanicama prisustvovali Nikola Selaković, savetnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zoran Đorđević, ministar rada, Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, i narodni poslanik Dragomir J. Karić, član Parlamentarne grupe prijateljstva sa UAE u Narodnoj skupštini Srbije, govorio o intenzivnom razvoju svoje države i perspektivama koje je očekuju kao i izuzetno bliskim odnosima sa Srbijom.

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

sa svojim saradnicima organizovao je u beogradskom hotelu Hajat prijem povodom Dana državnosti UAE. Ambasador je na svečanosti kojoj su među brojnim zvanicama prisustvovali Nikola Selaković, savetnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Zoran Đorđević, ministar rada, Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, i narodni poslanik Dragomir J. Karić, član Parlamentarne grupe prijateljstva sa UAE u Narodnoj skupštini Srbije, govorio o intenzivnom razvoju svoje države i perspektivama koje je očekuju kao i izuzetno bliskim odnosima sa Srbijom. Narodni poslanik Dragomir J. Karić rekao je da su Ujedinjeni Arapski Emirati važan partner za Srbiju i njen razvoj i podsetio na značaj sastanaka i razgovora koje predsednik Aleksandar Vučić vodi sa zvaničnicima jedne od najbogatijih i najprosperitetnijih zemalja. Karić je naglasio i da BK grupa, čiji je on jedan od osnivača, uspešno posluje sa UAE i da Bogoljub Karić svojim idejama i građevinskim poduhvatima umnogome doprinosi produbljivanju privredne i ekonomske saradnje između dveju prijateljskih država.

A post shared by Dragomir J. Karic (@dragomirkaric) on

 

 

Narodni poslanik Dragomir J. Karić rekao je da su Ujedinjeni Arapski Emirati važan partner za Srbiju i njen razvoj i podsetio na značaj sastanaka i razgovora koje predsednik Aleksandar Vučić vodi sa zvaničnicima jedne od najbogatijih i najprosperitetnijih zemalja. Karić je naglasio i da BK grupa, čiji je on jedan od osnivača, uspešno posluje sa UAE i da Bogoljub Karić svojim idejama i građevinskim poduhvatima umnogome doprinosi produbljivanju privredne i ekonomske saradnje između dveju prijateljskih država.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima