≫ 

Otvaranje mosta na Ibru ove godine, bez prisustva Šakire: Albanci poručuju da je "taj plan propao"

Njen dolazak na Kosovo je bila zamisao međunarodnih predstavnika, ali da je taj plan propao - izjavio je gradonačelnik južnog dela Kosovske Mitrovice, Agim Bahtiri

  • 3

Gradonačelnik južnog dela Kosovske Mitrovice, Agim Bahtiri, rekao je za "Gazetu ekspres" da će se most na Ibru otvoriti ove godine i tvrdi da su svi uslovi za to ispunjeni, ali da proslavljena pevačica Šakira neće prisustvovati, kako je to ranije najavljivano.

Prema rečima Agima Bahtirija, nema razloga zašto se to ne bi dogodilo, jer su, kako kaže, svi uslovi sazreli, situacija se normalizovala, a most je revitalizovan.

Bahtiri tvrdi i da su građani shvatili da most neće biti linija razdvajanja, "već će biti most koji povezuje".

- Građani se mogu slobodno kretati, mogu da izađu i popiju zajedno kafu - rekao je gradonačelnik južnog dela Kosovske Mitrovice.

Južna Mitrovica sednica Gradonačelnik južnog dela Kosovske Mitrovice, Agim Bahtiri, rekao je za "Gazetu ekspres" da će se most na Ibru otvoriti ove godine i tvrdi da su svi uslovi za to ispunjeni-Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Upitan da li će svetski poznata pevačica Šakira takođe prisustvovati ceremoniji otvaranja mosta, Bahtiri je rekao da je taj plan propao.

Dodao je da je njen dolazak na Kosovo bila zamisao međunarodnih predstavnika, ali da je to sa Šakirom gotovo.

Kako kaže, on je podržao ovu ideju, jer su rekli da bi do otvaranja mosta došlo preko svetski poznate osobe.

- Ne radi se o Šakiri, već se radi o normalizaciji situacije, ne o ceremoniji - rekao je Bahtiri za Gazetu ekspres.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    2. januar 2020 | 14:25

    Nema ni govora o nekom otvaranju mosta izmedju albanske OVK i ono malo preostalo Kosovskih Srba koji jos nisu proterani dok god Srbija neuspostavi Ustavni i teritorijalni suverenitet nad celom Nato EU vojno okupiranoj juznoj Srbiji Kosovo i Metohiji i dok god vojska Srbije nebude rasporedjena na spoljne granice Srbije Pastrik,Kosare i druge. Juzna Srbija Kosovo i Metohija je vise od 20 godina Nato EU vojno okupirana teritorija koja se mora osloboditi politicki ili vojnom silom u vojnom savezu sa ODKB.

  • Ljubiša

    2. januar 2020 | 12:42

    Ma,naći će oni već neku kozu za ''prvu pomoć''.

  • Srbin

    2. januar 2020 | 11:25

    Hahahahah e moj Bahtiri.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA