• 43

Stefanović odgovorio na pitanje u kakvim je zaista odnosima sa Vučićem i na glasine o sukobu

Odgovarajući na pitanja novinara na konferenciji u Palati Srbija, on je rekao da su to besmislice i da se ta priča plasira svake godine, "čim pojedinci nemaju šta da kažu protiv njega"

  • 43

Besmislene su priče da sam u sukobu sa predsednikom Srbije, poručio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović povodom pojedinih navoda koji su se poslednjih nekoliko dana pojavili u javnosti, da su "zategnuti odnosi" između njega i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Odgovarajući na pitanja novinara na konferenciji u Palati Srbija, on je rekao da se ta priča plasira svake godine, "čim pojedinci nemaju šta da kažu protiv njega".

- Apsolutno nema nikakvog sukoba između nas dvojice. Poznajem Aleksandra Vučića više od 21 godinu. Jedini sam političar koji je morao da kaže da ne vidi sebe u politici bez Vučića. Više puta sam rekao da je potrebno samo da okrene telefon, zatraži moju ostavku i imao bi je - rekao je ministar Stefanović.

Istakao je da to plasiraju ljudi koji veruju da će na taj način steći političke poene i da je jasno koliko je ta priča besmislena.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Jelena

    Ministar Stefanovic sasvim korektno obavlja svoj posao!I ne vidim zasto bi bilo nesuglasica izmedju njega i predsednika!?

  • deg

    Nema tu sukoba, niti podela, to je laz opozicije...

  • Maki

    Stefanovic i Predsednik Vucic se odlicno slazu i odgovorno ponasaju jedan prema drugome...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima