≫ 

O'Brajan razgovarao sa Vučićem u Davosu: U fokusu unapređenje odnosa Srbije i SAD

Predsednik Vučić juče je zahvalio O'Brajanu zbog ključne uloge koju su on i Ričard Grenel imali u pružanju pomoći na uspostavljanju direktnih letova između Beograda i Prištine

  • 0
Aleksandar Vučić, Davos, Robert O'Brajan Printscreen: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Davosu, na marginama Svetskog ekonomskog foruma, sa savetnikom za nacionalnu bezbednost predsednika SAD Robertom O'Brajanom, uz obostranu želju, kako je predsednik naveo, za dalje unapređenje odnosa Srbije i SAD.

- Otvoren i prijateljski razgovor sa savetnikom za nacionalnu bezbednost Robertom O'Brajanom, uz obostranu želju za dalje unapređenje odnosa Srbije i SAD - objavio je predsednik Srbije na instagram profilu budućnostsrbijeav sa fotografijama.

Predsednik Vučić juče je zahvalio, na Tviteru, O'Brajanu za, kako je naveo, ključnu ulogu koju su on i specijalni izaslanik predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, imali u pružanju pomoći da se uspostave direktni letovi između Beograda i Prištine.

Inače, Vučić će se tokom dana sastati i sa predsednikom Evropske banke za obnovu i razvoj Sumom Čakrabartijem.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA