LDP i Čedomir Jovanović izlaze na izbore sa pokretom "Zvono"

Pokret ''Zvono a ne stranke'' pravimo sa svima koji mogu široki građanski pokret koji na izbore ide da bi naša deca živela u mirnoj i srećnoj Srbiji - poručio je Čedomir Jovanović

  • 7
Čedomir Jovanović, LDP, sastanak Foto: Tanjug/Tanja Valic

Lider Libreralno demokratske partije Čedomir Jovanović saopštio je danas da će na predstojeće parlamentarne izbore ta stranka izaći u okviru pokreta "Zvono a ne stranke".

- Pokret ''Zvono a ne stranke'' pravimo sa svima koji mogu široki građanski pokret koji na izbore ide da bi naša deca živela u mirnoj i srećnoj Srbiji - napisao je Jovanović na Tviteru.

On je ranije rekao da je postigao dogovor s Nikolom Samardžićem i pokretom "Glas", s koalicijom Tolerancija koja okuplja grupu manjinskih stranaka, s mladim liderima poput Aleksandra Simurdića, Ivana Ðurića, Naima Beširija i nizom udruženja.

- Postigao sam dogovor i razgovaram o zajedničkom izlasku na izbore, i onaj još važniji, o preuzimanju sudbine u svoje ruke, o borbi za mir, za dogovor o Kosovu, za afirmaciju ljudskih prava i građanskih sloboda i o prevazilaženju svađa i podela i, na kraju, o drugacijoj Srbiji, normalnoj i našoj - rekao je Jovanović, prenosi RTS.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA