• 11

Jezivo: Bačena glava mačke u dvorište predsednika gradskog odbora SNS

Radosaljević je izjavio da mu niko nije pretio u prethodnom periodu, da je u odličnim odnosima sa komšijama i da su motivi ovog zastrašivanja političke prirode

  • 11

Za sada nepoznata osoba bacila je glavu mačke u dvorište kuće predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini, Nikole Radosavljevića.

U pitanju je mačka funkcionera te partije, a telo životinje i tragovi krvi nisu pronađeni na licu mesta. Patalog - veterinar utvrdio je da je glava odsečena oštrim predmetom što ukazuje na činjenicu da je to mogao da učini samo čovek.

Radosaljević je izjavio da mu niko nije pretio u prethodnom periodu, da je u odličnim odnosima sa komšijama i da su motivi ovog zastrašivanja političke prirode, odnosno da su vezani za njegove aktivnosti na političkoj sceni Jagodine i Srbije.

- To je preteća politička poruka koju je očigledno neko hteo da mi pošalje - izjavio je Nikola Radosavljević i dodao:

- Međutim, to me neće pokolebati da još više i bolje radim za budućnost naše Srbije.

Slučaj je prijavljen policiji, a Gradski odbor SNS u Jagodini od nadležnih državnih organa zahteva da se počinilac ili počinioci što pre pronađu i privedu licu pravde.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima