≫ 

Razgovor s Grenelom, oči u oči s Kurtijem, susret sa Trampovim ljudima: Vučićevi sastanci u Minhenu

 ≫ 

Predsednik Srbije imao je tokom jednodnevne posete Minhenskoj bezbednosnojkonferenciji niz bilateralnih susreta sa brojnim svetskim zvaničnicima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ivan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Toma

    15. februar 2020 | 08:20

    Postovani,trodnevna minhenska konferencija, okupila je brojne visoke funkcionere sveta.Srbiju je predstavljao Aleksandar Vucic, veoma uspesno. Posebno sa Trampovim uglednim funkcionerima zaduzenim pre svega za Balkan. Ociro, da Amerika polako sagleda realnost kada je u pitanju Kosovo.?! Zato, pre svega dugujemo veliku zahvalnost Trampu, ako Bog da sto pre DODJE u Srbiju i uveri se u dobrotu naseg naroda?! Ono sto je vaznoVucic je jasno svima rekao nema priznavanja Kosova. Reciprocitet za ukidanje taksi nema. Samo ukidanje, a to i Amerika trazi?! Ohrabruje cinjenica otvaranja avio linije Beograd-Pristojna, kao i voz na istoj relaciji.

  • AcaBg

    15. februar 2020 | 02:31

    Sve sami prijatelji Srbije, nema šta! Svi bi oni dijaloge, ali se zna da ti dijalozi podrazumevaju priznavanje Kosova na ovaj ili onaj način. Obrni, okreni ništa mi tu ne dobijamo. Problem je što mi pregovaramo sa narodom koji ima svoju zemlju, ali kao nacionalna manjina u našoj zemlji treba da im damo deo svoje teritorije da oni rade tu šta hoće. To nigde u svetu nema da se nacionalnoj manjini daje država, samo kod nas ima. Da smo pametni pa da se ugledamo na Špance. Kod njih nema pregovaranja sa separatistima i tačka, tu se svaka priča završava. Ne zanima ih kome se to svidja a kome ne. Kradu nam zemlju, terorišu narod, falsifikuju istoriju, prisvajaju sve naše i mi još treba da pregovaramo sa njima? Ne zna čovek dal da se smeje ili da plače. Otvoreno toj EU reći da znamo da Albance u svemu podržavaju i da nema šta da se pregovara ako se zahteva priznavanje te navodne države. Ovo postaje cirkus.

  • Jex

    14. februar 2020 | 20:31

    I sta ce biti ako ukinu takse? Sigurno cemo procvetati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA