≫ 

"Aleksandar Vučić - Za našu decu": Predsedništvo SNS usvojilo izbornu listu

Aleksandar Vučić će sutra raspisati redovne parlamentarne izbore, a ranije pominjan datum za njihovo održavanje je 26. april.

  • 58
SNS, srpska napredna stranka Aleksandar Vučić; Foto: Tanjug/Rade Prelić

U Beogradu je danas popodne Predsedništvo SNS održalo sednicu na kojoj je usvojena izborna lista te stranke za predstojeće izbore, saznaje Tanjug.

Kako je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić ranije najavio, on će sutra raspisati redovne parlamentarne izbore, a ranije pominjan datum za njihovo održavanje je 26. april.

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor danas je raspisao redovne pokrajinske izbore za 26. april, a predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković će, takođe, sutra raspisati lokalne izbore.

Izborna lista SNS trebalo bi da se zove "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor raspisao je izbore za poslanike u Skupštini AP Vojvodine za nedelju, 26. april.

Ištvan Pastor je, nakon raspisivanja izbora, pozvao građane da izađu na birališta, kao i sve aktere na borbu argumentima.

Pozivam građane da 26. aprila iskoriste svoje građansko pravo i daju glas po svojoj želji. Vi ste jedini koji imate pravo da odlučite ko će vas u narednom periodu predstavljati u pokrajinskom parlamentu - rekao je Pastor.

Pastor je stranke, koalicije i grupe građana, koje će učestvovati u izbornoj trci, pozvao da vode kulturnu izbornu kampanju na osnovu programa i projekata.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Magdalena

    3. mart 2020 | 19:09

    Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnog i nasmejanog deteta. Dečiji osmeh je vredniji od sveg novca na svetu.

  • FILIP

    3. mart 2020 | 19:04

    Za našu decu, Srbija pobeđuje!

  • Nesa

    3. mart 2020 | 19:02

    Podrska Vucicevoj listi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA