Pevačica, glumac, kreatorka, tekstopisac, košarkaš: Kako će izgledati lista SNS za izbore

Dosadašnji ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, jedno je od prvih imena na listi SNS-a, i jedini ministar

  • 10
Aleksandar Vucic, izborna lista Foto ilustracija: Telegraf/Promo
Aleksandar Vucic, izborna lista Dosadašnji ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, jedno je od prvih imena na listi SNS-a, i jedini ministar - Foto ilustracija: Telegraf/Promo

Na listama Srpske napredne stranke za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore nalaze se mnoga poznata imena iz javnog života, a za sada je poznata ona za nacionalni parlament.

Na toj listi je, posle nosioca Aleksandra Vučića, prvi je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, a zatim slede predsednica Skupštine Maja Gojković, istaknuti violinista Jovan Kolundžija, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, voditelj TV Pink Lav Pajkić, bivši ministar kulture i direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac...

- Među prvih 20 čak 11 njih su mladi i perspektivni kandidati sa stranačke Akademije za lidere...Vučić je najavio da će akcenat biti na mladim ljudima, što je i ostvareno - navodi za "Blic" izvor iz vrha SNS-a.

Dosadašnji ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, jedno je od prvih imena na listi SNS-a.

- Nedimović je sjajan momak, jedini ministar na izbornoj listi i protiv njega nema niko ništa da kaže. To što je prvi na listi ne znači da će biti premijer, ali svakako će imati značajniju ulogu u vladi - rekao je juče predsednik Vučić, neposredno pre raspisivanja izbora.

Na listi u Parlamentu se, pored Nedimovića, nalazi i Maja Gojković, violinista Jovan Kolundžija , gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, voditelj TV Pink Lav Pajkić,  direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac.

Imena koja su na listi SNS u beogradskoj opštini Stari grad su muzičar Oliver Mandić i poznati hirurg Moma Jakovljević.

Na listi beogradske opštine Vračar nalaze se generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković, bivša rukometašica Dragana Pešić Belojević i tekstopisac Marina Tucaković.

Što se tiče opštine Savski venac na listi SNS su predsednica GO Savski Venac Irena Vujović i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Na listi opštine Zvezdara nalaze se kreatorka Suzana Perić i pevačica Neda Ukraden, dok su u opštini Palilula glumica Tijana Čurović i predsednik te opštine Aleksandar Jovičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DLZ

    5. mart 2020 | 14:22

    Posle ovih novih ce pustos ostati,nikako da nauci ko god je na vlasti,ne daj gladnima ,stari su vec siti.Sve u svemu crno nam se pise njihovoj deci bice bolje,ali nasoj ne..Sva sreca jos jedno dete moram da posaljem ,dvoje su vec otisli u inostranstvo.

  • JS

    5. mart 2020 | 14:09

    Sa ovima cemo jos vise da "procvetamo". Garant.😂😂😂

  • Kursumlija

    5. mart 2020 | 14:01

    Ne ide mi u glavu samo kakva crna pevaljka kad ni jedna od njih ni osnovnu nema...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA