≫ 

Na koje destinacije će Vlada Srbije slati avione po naše državljane? Dačić objasnio proceduru

 ≫ 

Vlada planira da, u proseku, dva puta dnevno šalje avione Er Srbije kako bi prevezli srpske državljane koji su ostali “zarobljeni” u inostranstvu - rekao je ministar spoljnih poslova

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mila
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nišlija

    25. mart 2020 | 00:00

    Žao mi je što znam, svi koji pljuju danas po našima koji su otišli preko grane, i sami kunu Srbiju, kunu državu, jer nemaju posao ili i kad ga imaju nemaju dovoljno veliku platu. Ujedno i nemaju onu stvar da ostave sve ono najmilije, da okrenu leđa kućnom pragu i krene u nepoznato. Puno su otišlli, zamišljali i želeli veći prihod, neki su i uspeli, ali većina je okusila surovu istinu. Lično znam osobe koje su razmišljale na sledeći način: ej odoh ja preko, zaradiću oko 1500€/mesečno, ostajem 3 meseca i vraćam se sa 4500€.....e pa bajke su na prvom spratu. Gde god otišao, stan će te koštati oko 500€/mesečno, klopa isto toliko, ako si pušač računaj 5€/pakli minimum, prevoz minimum 50€/mesečno. Naravno, tu su i naši "poslodavci", znajući da šljakaš na crno, retko koji će te isplatiti na vreme, i to čekom koji treba da se unovči......10% tvoje zarade. Zato, ne plujte naše koji su otišli molim vas. Manite se turista, ni oni nisu očekivali ni sanjali ovo sranje. Za ove naše koji su skupili hrabrost i otišli da rmbače........stavite prst na čelo i postavite sebi pitanje.........da li bi smeo i smela ja? Pa se stavite u njihovoj koži. Evo, ja sam rođen u Fr, od oca Topličanina i majke nišlijke, otac četvoro dece, samostalni privatnik, ostao bez P od posla, u karantinu, ne znam kako ću kiriju da platim. Već nekoliko godina studiram razne varijante da se vratim kući, da svoju decu vratim korenu. i I šta? Će me pljujete i gledate popreko zato što dolazimo iz tuđine? Zbog ovog virusa ili zbog nekog drugog razloga? Ajd sad cepajte minuse, izvolite. Ja lično nisam "gastarbajter", ali i državi i svima je dobro kad dođu u svoj rodni kraj. Sve u svemu, ili postavite mitraljeze na granici i pucajte........ili umuknite već jednom. Svako bira svoju sudbinu, kako ko može, ume i sme.

  • Tt

    24. mart 2020 | 23:30

    Zbog cega avionom republicke vlade tesko bolesnog diplomatu ne vratite u Srbiju i ovde lecite?

  • Zombieland

    24. mart 2020 | 23:28

    Malta ! Cekamo vas ocajni smo i sa malom decom! MALTA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA