Vučić razgovarao sa Bin Zajedom o zajedničkoj borbi protiv korona virusa: Pomoć UAE stiže u subotu

Bin Zajed je večeras na Tviteru napisao da je telefonom razgovarao sa predsednikom Srbije o bilateralnim odnosima i zajedničkim naporima u borbi protiv Covida-19

  • 1
vucic

Fotp: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras telefonom sa šeikom Muhamedom Bin Zajedom, prestolonaslednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), a pomoć te zemlje u Srbiju stiže u subotu.

Bin Zajed je večeras na Tviteru napisao da je telefonom razgovarao sa predsednikom Srbije o bilateralnim odnosima i zajedničkim naporima u borbi protiv Covida-19.

- UAE nastavlja da pruža svu podršku međunarodnim naporima usmerenim na suzbijanje širenja virusa korona - naveo je Bin Zajed.

Predsednik Vučić retvitovao je ovu objavu, uz zahvalnost na pomoći Srbiji u ovim teškim vremenima.

- Dragi prijatelju, hvala ti puno na pomoći i na svemu što činiš za Srbiju u ovim izazovnim vremenima - poručio je Vučić.

 

Inače, predsednik je pre par dana izjavio da Srbija očekuje jedan ili dva aviona pomoći iz Emirata, u borbi protiv virusa korona.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • рагнер

    25. mart 2020 | 22:19

    Што насели оне мигранте код Ковина?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA