≫ 

Predsednik Vučić se ne oseća dobro, obratiće u narednih 48 sati: Mali govorio umesto njega

U svom izlaganju Mali je rekao da je ove mere trebalo da predstavi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali da se on trenutno ne oseća dobro

Video: Predsednik Vučić se ne oseća dobro, Mali govorio umesto njega

Ministar finansija Siniša Mali i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izložili su danas najnovije mere koje će preduzeti za spas privrede u Srbiji, koja je pogođena epidemijom korona virusa. U svom izlaganju Mali je rekao da je ove mere trebalo da predstavi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali da se on trenutno ne oseća dobro.

- Ovaj program trebalo je da predstavi predsednik Vučić, ali se ne oseća dobro i obratiće se javnosti u narednih 48 sati - rekao je Siniša Mali.

Ministar finansija Srbije zahvalio se predsedniku Srbije, jer su, rekao je, Vučićeve vizije iz 2014. znatno olakšale poziciju Vlade u trenutnoj situaciji.

- Velika zahvalnost Vučiću, on zbog zdravstvenih razloga nije ovde sa nama...Da nije bilo njegovih vizija 2014. ne bismo imali prostora da pomognemo privredi, hvala mu na njegovoj viziji - naveo je Mali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    31. mart 2020 | 22:30

    Želimo mu brz oporavak.

  • Devojcica

    31. mart 2020 | 16:56

    Brzo nam ozdravo predsednice!!! Samo da ti uvek bude dobro!!!

  • Nika

    31. mart 2020 | 17:44

    Predsednik se mnogo trudi,mnogo radi za svoj narod.Veliku odgovornost ima.Zelim mu brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA