≫ 

Poznato do kada će trajati policijski čas za Vaskrs

Doneta odluka o trajanju zabrane kretanja tokom praznika

Policijski čas Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Policijski čas, odnosno zabrana kretanja zbog epidemije korona virusa trajaće od petka 17. aprila u 17 časova do utorka 21. aprila u 5 časova.

Time će policijski čas biti produžen sa 64 na 84 sata.

Promene u kriznom štabu

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić potpisala je Odluku o formiranju Štaba za upravljanje krizom u nišavskom i topličkom upravnom okrugu. Ovaj štab je oformljen na inicijativu Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID – 19, koji je danas zasedao i kojim predsedava premijerka.

BEOGRAD KRIZNI STAB Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić potpisala je Odluku o formiranju Štaba za upravljanje krizom u nišavskom i topličkom upravnom okrugu - Foto: Tanjug/Vlada RS/Slobodan Miljević

Za predsednika štaba za upravljanje krizom imenovan je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, a pored njega za članove su izabrani i epidemiolozi prof. dr Darija Kisić Tepavčević i prof. dr Branislav Tiodorović, infektolog dr Miloš Korać, kao i članovi MUP-a, ministarstva odbrane, BIA, i načelnici okruga.

Video: Struka imala jasnu poruku što se tiče Vaskrsa: Šta je više hrišćanski nego čuvati bližnjeg svoga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    14. april 2020 | 18:59

    Nego, nije mi jasno sta se buni nas patrijarh, kad i Moskva i Hilandar na Svetoj Gori, kazu drugacije. Sto se mene tice, kako kaze Hilandar, tako se ponasam. TACKA.

  • Nikola

    14. april 2020 | 19:20

    Naravno, ako svi odemo u hramove, produzice se sigurno epidemija zbog tolikog broja ljudi svuda po zemlji. Ne znam kome to nije jasno. A onda ce ovi koji su za odlazak u hramove da se najvise bune kad se produzi vanredno stanje. Mozga bez.

  • Hrišćanin

    14. april 2020 | 19:07

    Nije, nije gotovo zarazićemo se ponovo. Suzo bola stani, stani. Došli su nam imigranti, došli su nam imigranti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA