≫ 

Čestitke političara za Vaskrs: "Odolite iskušenju da se danas fizički okupljate sa bližnjima"

Građanima je poručio da za vreme Vaskršnjih praznika pokušaju da ne razmišljaju ne govore o zlu koje je zahvatilo čitav svet, već o porodici i bližnjima

  • 9
Policijski čas u Beogradu Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Političari Vaskrs provode, kao i cela Srbija, u karantinu, a građanima poručuju da ga proslave u miru, te da se nadaju da se ovakav Vaskrs više nikad neće ponoviti.

Dragan Marković Palma: Vaskrs će nas duhovno ojačati

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma čestito je najradosniji hrišćanski praznik i poručio građanima da se ove godine neće proslavljati u porodičnom ambijentu kao što je to bilo ranie, ali da će nas to "duhovno ojačati".

- Na žalost, mnoge porodice proslavljaće naš najveći pravoslavni praznik, a da na okupu neće biti svi , iz opravdanih razloga, što nije ni malo lako - rekao je on i poručio građanima da pokušaju da ne razmišljaju i ne govore o zlu koje je zahvatilo čitav svet, već o porodici i bližnjima.

- Vaskrs će nas duhovno ojačati a kada ste duhovno jaki onda imate i samopouzdanje - izjavio je Dragan Marković Palma.

Nebojša Stefanović: "Želim vam mir i blagostanje"

Ministar spoljnih poslova Nebojša Stefanović, poželeo je svim pravoslavnim vernicima koji danas proslavljaju Uskrs dobro zdravlje, mir i blagostanje.

- Neka nam današnji praznik da dodatnu snagu da zajedno pobedimo. Ostanite kod kuće i proslavite Uskrs sa svojim najmilijima. Hristos vaskrse - poručio je on u poruci koju je objavio na Tviteru.

Đurić: Odolite iskušenju da se fizički okupljate sa bližnjima

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, praznik provodi sa svojom najužom porodicom.

- Ovaj Uskrs provešću u svom petočlanom domaćinstvu, sa suprugom i ćerkama, a sa roditeljima, rođacima i prijateljima bićemo u srcu i mislima. Apelovao bih na građane da u ovo doba epidemije odole iskušenju da se fizički okupe sa svojim bližnjima, jer Uskrs ima to svojstvo da nas povezuje na daljinu - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    19. april 2020 | 11:07

    PALMU ZA BUDUCEG PREDSEDNIKA.

  • BOJKAH

    19. april 2020 | 14:51

    Христос воскресе из мертвих, смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав.

  • Bepa

    19. april 2020 | 12:06

    ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA