≫ 

Orio se anđeoski glas i pesma "Ovo je Srbija" na obeležavanju sećanja na žrtve Jasenovca

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je venac u Spomen parku Sremska Mitrovica povodom Dana sećanja na žrtve ustaškog koncentracionog logora Jasenovac u Drugom svetskom ratu i njegovog najvećeg stratišta

  • 1

Dan sećanja na žrtve ustaškog koncentracionog logora Jasenovac u Drugom svetskom ratu obeležava se u Spomen parku u Sremskoj Mitrovici i Donjoj Gradini u Republici Srpskoj.

- Nekoliko godina unazad, mi i Republika Srpska zajedno obeležavamo sećanje na stradanje našeg naroda. Danas se nalazimo ovde, u Sremskoj Mitrovici, jer nikada od kad je spomen-park otvoren nijedan srpski predsednik nije ovde došao. O ovom parku se malo uči u našim školama, o ovome se malo zna. Kako onda mislimo da oni koji su počinili ta zverstva imaju drugačiji odnos prema tom događaju - rekao je predsednik Srbije posle polaganja venaca.

Pesma ,,Ovo je Srbija" u izvedbi anđeoskog soprana učinila je polaganje venaca svečanim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    26. april 2020 | 22:43

    DOZIVELI SMO U PROSLOM VEKU 3 GENOCIDA OD NASE HRISCANSKE BRACE VATIKANA I NEMAMO RUSKE I KINESKE BAZE SA NUKLEARNIM ORUZJEM STO JE PODPUNO NEODGOVORNO !!! UGLEDAJMO SE NA JEVREJE KOJI SU IZVUKLI POUKU IZ HOLOKOUSTA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA