≫ 

Narodna stranka neće ni u Skupštinu ni na izbore, Demokratska stranka se vraća u parlament

Narodna stranka je u saopštenju navela da oni “potvrđuju čvrsto opredeljenje da se bojkotuju svi izbori dok se ne obezbede pošteni uslovi za njihovo održavanje"

  • 8
blokada RTS-a Foto: Tanjug/ Zoran Žestić

Narodna stranka Vuka Jeremića neće učestvovati na sednici Skupštine Srbije, koja će biti održana u toku sledeće nedelje, saopštila je ta stranka.

Narodna stranka je u saopštenju navela da oni “potvrđuju čvrsto opredeljenje da se bojkotuju svi izbori dok se ne obezbede pošteni uslovi za njihovo održavanje, bez obzira na datum njihovog sazivanja”.

Stranka napominje da se nada da "ranije postignuto jedinstvo svih koji žele da u Srbiji dođe do suštinskih promena na bolje neće biti narušeno”, ističe se u saopštenju.

Demokratska stranka donela je odluku da njeni poslanici učestvuju na sednici, prenosi potvrđeno je Tanjugu i očekuje se da se poslanici ove stranke pojave na sednici na kojoj će se razgovarati o merama Vlade Srbije tokom vanrednog stanja.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA