• 0

Dragomir J. Karić: Borba protiv korone pokazala da Srbija ima snage!

Narodni poslanik Dragomir J. Karić o ukidanju vanrednog stanja

  • 0
Dragomir Karić

Foto: Telegraf

Narodni poslanik Dragomir J. Karić prisustvovao je sednici Narodne skupštine Srbije na kojoj je ukinuto vanredno stanje uvedeno 15. marta zbog pandemije korona virusa.

- Sada sa kolektivne prelazimo na pojedinačnu odgovornost. Prethodna dva meseca su bila jedna velika škola, bar za mene i moju porodicu, a verujem i za sve građane Srbije - poručio je Karić i uputio veliku zahvalnost svim zaposlenima u bolnicama, kao i pripadnicima vojske i policije, koji su bili u prvi redovima odbrane stanovništva o virusa.

Karić je naglasio da su se on i članovi njegove porodice ponašali disciplinovano i da su poštovali sve vanredne mere koje su bile, kako istuče, preduzete u interesu građana Srbije.

- Kad nešto mora da se uradi da bi se spasili životi, onda ne treba razmišljati da li su te mere prestroge. Jednostavno, to su mere koje su bile neophodne da bi građani Srbije, pogotovo ljudi koji su u starijem dobu, prevazišli ove probleme.

Čestitam predsedniku Aleksandru Vučiću, Vladi Srbije i Kriznom štabu na svim merama koje su preduzete. Gledajući na stranim televizijama prazne rafove mnogih velikih svetskih trgovinskih lanaca, mogu da kažem da je kod nas snabdevanje bilo vrhunsko. A i disciplina građana je bila na visokom nivou.

Karić je otkrio da je sa porodicom veoma aktivno provodio vreme kod‚ kuće, da su imali plan rada kako nikome ne bi bilo dosadno i ističe da im je upravo zbog dobre organizacije vanredno stanje brzo prošlo.

- Mnoge od tih mera treba da ostanu posle vanrednog stanja počevši od redovnog pranja ruku i držanja distance, preko nošenja maske i rukavica, pa do dezinfekcije obuće. Tako treba da živimo ove godine. Za dalje ćemo videti. Ja sam optimista. Srbija ima snage! - poručio je narodni poslanik Dragomir J. Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok