≫ 

Odluči ko će biti novi premijer i ministri u Vladi

Srbija glasa – čeka te preko 100 opcija za klađenje

Meridian Foto: Meridian/Milan Drinčić

Nakon odlaganja izazvanog pandemijom, dileme više nema - izbori za novi saziv Narodne skupštine Republike Srbije biće održani 21. juna.

Kao i uvek, kladionica Meridian prva je izašla sa specijalnom ponudom kvota za predstojeće parlamentarne izbore. Kladite se na izlaznost, ko će biti novi premijer, ministar u Vladi, za šta god da se odlučite, u ponudi je preko 100 različitih opcija za klađenje.

Kada je reč o mandataru za sastav nove Vlade, Meridianovi bukmejkeri kao najrealističniji scenario vide novi premijerski mandat Ane Brnabić – kvota je ubedljivih 1.50, slede gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević (2.50), kao i aktuelni ministar poljoprivrede Branislav Nedimović (3.00).

Izlaznost će i ovoga puta biti jedan od odlučujućih faktora u preraspodeli poslaničkih mandata – kladionica Meridian očekuje da će u ovom nadmetanju ona iznositi najmanje 52,50%, a kvota je više nego dobrih 1.80.

Vladajuća Srpska napredna stranka je, naravno, apsolutni favorit za osvajanje parlamentarne većine. Ukoliko ste ubeđeni da će SNS osvojiti više od 61,01% glasova, možete sasvim dobro zaraditi, jer vam Meridianbet nudi kvotu 1.80.

U narednom sazivu Parlamenta kladionica Meridian vidi još Socijalističku partiju Srbije (13,75%), Srpsku radikalnu stranku (4,01%) i Pokret slobodnih građana (4,00%). Bilo da se sa time slažete ili ne, za šta god da se odlučite - čeka vas više nego dobra kvota 1.80.

Puno se govori o kadrovskom sastavu novog ministarskog kabineta, zato je u Meridianu ubedljivo najveći izbor kvota za klađenje na nove ministre. Da se ponovo nađu na čelu nekog od portfelja apsolutni favoriti su Siniša Mali (kvota 1.01), slede Rasim Ljajić (1.03), Ivica Dačić (1.05), Zorana Mihajlović (1.70) i Zoran Đorđević (2.20), a velike šanse za ministarsko mesto daju se Dariji Kisić – Tepavčević (1.50).

Bilo da prognozirate izlaznost, novog premijera ili nove ministre, u Meridianu vas čekaju najbolje kvote.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA