ČEDA KAO ČAK NORIS: Nabildovani lider LDP-a svakodnevno vežba i po 4 sata!

Fotografije mišićavog i preplanulog tela prvog čoveka LDP-a glavna tema po skupštinskim odajama. Jovanović i njegova supruga pasionirani posetioci teretana i ljubitelji ekstremnih sportova

  • 7

Super Čeda prva zvezda Parlamenta! Skupštinske rasprave i sastanak sa specijalnim izvestiocem evropskog parlamenta Jelkom Kacinom pale su danas u senku fotografije lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, na kojima uz širok osmeh ponosno pokazuje svoj obnaženi atletski torzo, zategnut i preplanuo!

Ženski svet koji se zatekao u skupštinskom zdanju, od novinarki do narodnih poslanica, uz smešak na usnama komentarisao je danas fotografiju na kojoj Jovanović pokazuje izvajane bicepse i tricepse, a koja se juče pojavila na Tviteru.

- Ko bi rekao da se takvo zmijsko telo krije iza onog odela i kravate - moglo se čuti po hodnicima.

Telo na kome bi pozavideo svaki olimpijac, trbušnjaci i lepeze, naveli su juče čak i urednike Telegrafa da posumnjaju kako je reč samo o kvalitetnoj fotomontaži (ko priznaje pola mu se prašta), ali je danas i definitivno stigla potvrda da je fotografija autentična, te da je nastala prilikom prošlogodišnjeg planinarenja lidera LDP-a u Južnoj Americi, na Andima.

Informaciju su nam potvrdili Jovanovićevi saradnici, a od njega lično uspeli smo tek da izmamimo osmeh dok je, naravno preplanuo, grabio uz skupštinske stepenice. "Privatni život ne komentarišem", bilo je sve što smo čuli dok je, predskačući po dva stepenika, odjezdio u pravcu poslaničkog kluba, potvrđujući da je u odličnoj kondiciji.

Planinarenje je, kako saznajemo, samo jedan od ekstremnih sportova koje Jovanović praktikuje kad god mu se ukaže prilika, a redovne treninge poput odlaska u teretanu i džogiranja ne zapostavlja ni u vreme odmora. U tome mu društvo pravi i supruga Jelena, takođe pasionirani poklonik poslovice "U zdravom telu - zdrav duh!"

Tako je bilo i ovog leta, tokom odmora na grčkom ostrvu Mikonos, gde su Jovanovići svakodnevno vežbali i po četiri sata, što u vodi, što na kopnu, saznaje Telegraf od njihovih bliskih prijatelja.

- Njihov odmor je sve samo ne običan. Nema izležavanja na plaži i sedenja po kafićima u debeloj ladovini. Uvek su aktivni, a ako ne provode vreme u teretani ili trčanju, njih dvoje se bave nekim ekstremnim sportom, poput skijanja na vodi, parasejlinga ili planinarenja. Tako je i kada se vrate u Beograd. Nebitno da li je napolju kiša, sneg ili sunce, oni prosto obožavaju da vežbaju - kaže naš izvor.

Sve to "planinarenje" ima i svoju cenu. Tako alpinistički znalci procenjuju da je boravak na Andima (penjanje na vrh Akonkagve) lidera LDP koštao oko 12.000 dolara. S druge strane, Jovanovićevi saradnici, ne želeći da otkriju tačan iznos, uveravali su nas da je reč o manjoj svoti, s obzirom da su se on i njegova ekipa pod planinske vrhove uputili bez agencije i vodiča, sa sopstvenom opremom.

(A.P. /Foto: Tviter, M.Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mb

    29. avgust 2012 | 22:50

    Snaga na NOS ulazi!

  • motherfucker

    29. avgust 2012 | 22:54

    Klinci se loze na Kristijana, a pljuju po Cedi, ustvari ne svacaju da nema razlike izmedju njih dvojice.

  • vlada

    29. avgust 2012 | 21:33

    Ne treba kao pojedini u skupstini da sedi na dve fotelje i imaju po 200kg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA