≫ 

Obradović prekinuo štrajk glađu

- Ima i drugih načina da se ova borba nastavi - kazao je on

Bosko Obradovic Foto: Tanjug/Rade Prelić

Narodni poslanici pokreta Dveri Boško Obradović i Ivan Kostić odlučili su danas da prekinu štrajk glađu, a Obradović je izjavio da je uveren da su učinili sve da skrenu domaću i međunarodnu pažnju na nedemokratski karakter aktuelne vlasti.

- Saopštenjima, tvitovima, velikim rečima se ne može puno učiniti. Potrebna je lična žrtva i primer da bi građani zaista poverovali da vi verujete u to što pričate - rekao je Obradović novinarima.

Pet zahteva koje su definisali tokom štrajka, kaže, biće osnov "političkog manifesta" u kojem će pozvati narod na "odbranu Ustava, Kosova i Metohije, na borbu protiv korupcije i kriminala i slobodu medija".

Pokret Dveri nastavlja aktivno bojkot kampanju, kazao je Obradović i najavio da slogan "Sloboda, sigurnost, pravda za sve" postaje moto nove kampanje Dveri i "novi politički manifest za formiranje ustavnobraniteljskog pokreta".

Obradović je istakao i da su on i Kostić dobijali pozive da prekinu sa štrajkom glađu, kako od episkopa u SPC, kolega, tako i građana, a da je njega lično prelomio poziv porodice da donese odluku o prekidu štrajka.

- Ima i drugih načina da se ova borba nastavi - kazao je Obradović.

Video: Boško Obradović napravio incident u Skupštini

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srecko

    20. maj 2020 | 16:11

    Ovaj covek nema obraza , kakvim se manipulacijama dovija , sramota.

  • NS

    20. maj 2020 | 17:41

    Zamislite ako laže za ove nebitne stvari oko štrajkovanja gladju koliko bi nas lagao da dodje na vlast i kakva bi nas katastrofa zadesila:)

  • Ivana

    20. maj 2020 | 16:26

    Bosko ne može da privuče pažnju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA