≫ 

Zahvalnost Srbije na donacijama i požrtvovanosti ruskih lekara

Brnabić je ocenula u razgovoru sa Bocan-Harčenkom da je u ovom trenutku, kada se čitav svet nalazi pred velikim izazovima u borbi sa pandemijom, međudržavna saradnja od presudnog značaja

  • 3
Ana Brnabic, Bocan Harcenko Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

Premijerka Ana Brnabić razgovarala je danas sa ambasadorom Rusije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom i zahvalila na pomoći u donacijama i podršci Rusije u najtežim trenucima epidemije u Srbiji, a pre svega na požrtvovanosti ruskih lekara koji su se zajedno sa srpskim timovima borili protiv virusa.

Bocan-Harčenko je ocenio da epidemiološke mere u Srbiji, kao i primena iskustva drugih država daju rezultate, i izrazio očekivanje da ćemo svi zajedno uspeti da pobedimo u borbi sa virusom.

Brnabić je istakla da je u ovom trenutku, kada se čitav svet nalazi pred velikim izazovima u borbi sa pandemijom Covid - 19, međudržavna saradnja od presudnog značaja.

Ruski ambasador je naveo da je Srbija posebno posvećena saradnji u oblasti zajedničkih infrastrukturnih projekata, navodeći da je, bez obzira na situaciju, postignut veliki napredak u ovoj oblasti.

Brnabić i Bocan-Harčenko su razgovarali i o inteziviranju saradnje u oblasti nauke i inovacija.

Video: Brnabić: Pomogli ste nam da formiramo naš odgovor na Covid-19

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan

    22. maj 2020 | 16:42

    Naša premjerka je mogla mobilni telefon ostaviti kod nekoga u kabinetu i na taj način pokazati veće uvaženje prema svom gostu i zemlji iz koje dolazi! Lako je sjesti u fotelju,a manire bi trebao neko da je nauči ako već nije kasno.

  • 666

    22. maj 2020 | 18:41

    Ovo laktanje je bzv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA