Elegancija i crni odevni predmeti: U ovim kombinacijama su glasale žene srpskih političara

Veliki broj političara glasao je danas u pratnji svojih supruga koja su birale elegantne kombinacije za ovu priliku

  • 20
Izbori, glasanje, srbija 2020 Foto: Tanjug/Irfan Ličina, Sava Radovanović, Jaroslav Pap, Rade Prelić

U Srbiji je danas izborni dan, a dosad su na glasanje izašli brojni političari koji su ispunili građansku dužnost u pratnji svojih supruga. Lepše polovine srpskih političara za ovu priliku su, čini se, birale elegantije odevne predmete, a zanimljivo je da su gotovo sve dame došle u crnoj kombinaciji.

Dame u crnom

Supruga ministra odbrane, Nataša Vulin, na biračko mesto došla je u elegantnoj kombinaciji sa tamnim tonovima. Na sebi je imala crni mantil, tamnu bluzu, farmerice i crne cipele sa potpeticom.

Nataša je nosila je zaštitnu masku u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom.

Na biračko mesto je došla sa suprugom i sinovima.

Jadranka Šešelj, supruga lidera SRS, na glasanje je došla ogrnuta pončom crne boje koji je otkrivao interesantan dezen bluze koju je Šešeljeva žena obukla za ovu priliku.

Ružićeva lepša polovina nosila je danas nesvakidašnju kombinaciju kojom je, takođe, dominirala crna boja. Na sebi je imala crne majicu, suknju i patike, a ogrnula se crnom kožnom jaknom. Preko ramena je nosila malu crnu torbu.

I žena lidera Jedinstvena Srbija Dragana Markovića Palme, Snežana, nosila je crnu odevnu kombinaciju. Sa crnom košuljom, u crnim pantalonama i crnim sakoom pojavila se jutros na svom biračkom mestu.

Nežnija polovina ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, Sanja, glasala je u elegantnoj odevnoj kombinaciji.

Glasanje, izbori, Srbija 2020, Ivica Dacic Ivica Dačić i njegova supruga Sanja, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Na sebi je imala crni mantil opasan kaišem.

U Novom Pazaru glasala je i supruga Muamera Zukorlića, bivšeg muftije Islamske Zajednice u Srbiji i nosioca liste stranke pravde i pomirenja "Samo pravo". Ona je, u skladu sa običajima i pravilima islama, nosila preko glave crni hidžab. I ostatak njene odeće bio je u crnoj boji. Na sebi je imala crnu dugu haljinu, a preko nje crni mantil.

Tufnice i nakit

Supruga gradonačelnika Novog Sada pojavila se na biračkom mestu u beloj haljini-košulji sa crnim tufnama.

Od asesoara nosila je sat zlatne boje i minđuše sličnih tonova.

Srbija, Glasanje, izbori 2020 Gradonačelnik Novog Sada i njegoa supruga na glasanju, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Selakovićeva supruga Milica na biračko mesto došla je u crnim pantalonama i beloj košulji dugih rukava preko koje je nosila elegantan sako. Žena Nikole Selakovića, generalnog sekretara predsednika Republike, od asesoara nosila je na levoj ruci metalni sat, a desnu joj je krasila narukvica metalik boje.

Elegancija i među političarkama

Na današnje izbore izašle su i žene srpske politike. Među prvima je glasala premijerka Srbije Ana Brnabić koja je za ovu priliku odabrala tamno plavi blejzer, belu košulju i crne pantalone.

U beloj kombinaciji svoju građansku dužnost ispunila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović. Ona je na sebi danas imala elegantan beli sako ispod kojeg je nosila majicu srebrne boje. Ova dva odevna predmeta ukombinovala je sa crnim pantalonama.

Srbija, Glasanje, izbori 2020 Ministarka Zorana Mihajlović, Foto: Tanjug/Rade Prelić

Ministarka pravde Nela Kuburović Kisić glasala je u tirkizno plavom sakou i beloj bluzi. Na biračko mesto došla je sa zaštitnom maskom na licu.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković glasala je jutros na svom biračkom mestu u Novom Sadu obučena u crno. Nosila je crnu suknju i elegantan crni džemper koji je ukrasila ogrlicom.

Nosilac izborne liste Srpske stranke Zavetnici Milica Ðurđević Stamenkovski glasala je jutros oko 10 časova na biračkom mestu u naselju Šumice, u opštini Voždovac. Za ovu priliku odabrala je jako crveni sako i belu bluzu.

Epidemiolog dr Darija Kisić-Tepavčević na biračko mesto došla je u elegantnoj kombinaciji. Imala je crnu majicu i crne pantalone, a tu tamnu boju "razbila" je belim sakoom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    21. jun 2020 | 14:35

    Najjači su mi iz Pazara.....vole Srbiju koliko im traje mandat.Ugljanin je pravi primer.

  • Bole

    21. jun 2020 | 15:52

    A šta, negde su izbori danas?

  • Zarko

    21. jun 2020 | 16:17

    Kako je Dacic mogao da glasa a da ne stavi zastitnu masku (koja je obavezna i deli se besplatno cim se udje na biracko mesto)????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA