Fon der Lajen: Sa Vučićem o reformama i dugoročnom oporavku regiona

Predsednik Srbije će se sastati sa predsednicom Evropske komišije u petak u 9 časova ujutru

  • 2
Svetski ekonomski forum, Davos, Aleksandar Vučić, Ursula fon der Lejen Foto: AP/Markus Schreiber

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen potvrdila je danas u Briselu da se sutra ujutru sastaje sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Ona je najavila da će njeni prvi fizički sastanci od izbijanja pandemije korna virusa biti sa premijerom privremenih prištinskih institucija Avdulahom Hotijem i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

- Ovo će biti važna prilika da se razgovara o reformama potrebnim za napredak naših partnera sa Balkana na EU putu i dugoročnom oporavku regiona - napisala je fon der Lajen na Tviter nalogu.

Planirano je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastane sa predsednicom Evropske komišije u petak u 9 časova ujutru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    25. jun 2020 | 19:15

    Mora EU mora Zaoad moraju Amerikanci a Putin napise ostru poruku i vi komunisti yu nostalgicari i Rusofili u transu.Samo Srbija od toga nema apsolutno nista.

  • slađa

    25. jun 2020 | 13:50

    Lepo, ali pre toga tražiti zvaničnu proveru sporazuma koje su zvaničnici Beograda i Prištine potpisivali u Minhenu i Njujorku, jer su time direktno opstruisali rad Specijalnog tužilaštva u Hagu i Specijalizovanog veća za ratne zločine. Time čak ni srpske žrtve ne bi dobile pravdu. Uz sve Albance, Rome i političke protivnike Tačija, Veseljija i ostalih optuženih za ratne zločine. EU mora da se postavi jasnije i čvršće prema čitavoj situaciji i procesima evrointegracija regiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA