≫ 

Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom: Glavna tema razgovora kosovsko pitanje

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razgovarali i o realizaciji konkretnih dogovora o jačanju bilateralne saradnje

  • 28
Aleksandar Vučić, Aleksandar Bocan-Harčenko Foto: Tanjug/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka i zamolio ga da predsedniku Vladimiru Putinu prenese zahvalnost za srdačno gostoprimstvo, koje mu je ukazao u Moskvi, tokom boravka povodom Parade pobede.

Predsednik Vučić je rekao da je to, za njega, još jedan izraz poštovanja predsednika Putina prema našoj zemlji.

On je podsetio da su imali dobar razgovor o važnim političkim pitanjima i da je predsednik Rusije potvrdio da će da poseti Srbiju u oktobru.

Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su razgovarali o realizaciji konkretnih dogovora o jačanju bilateralne saradnje.

 
 
 
View this post on Instagram
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije u Srbiji Aleksandrom Bocan-Harčenkom.A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Oni su razgovarali i o situaciji na Zapadnom Balkanu, posebno o pitanju Kosova i Metohije, povodom koga je predsednik Vučić upoznao ambasadora Bocan-Harčenka sa nastavkom dijaloga Beograda i Prištine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn

    13. jul 2020 | 19:19

    Srbija i Rusija imaju kvalitetne bilateralne odnose i mozemo ocekivati podrsku Rusije u borbi za teritorijalni integritet i resavanje problema na KiM.

  • Filip

    13. jul 2020 | 23:00

    Pridružujem se čestitkama. Jačamo prijatestvo sa Poljskom.

  • Milos Jovanovic

    13. jul 2020 | 14:59

    Podrska koju nam pruza Rusija je za sve nas Srbe od neprocenjivog znacaja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA