≫ 

Vučić postao po drugi put student

Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova - poručio je predsednik Srbije

  • 81
Aleksandar Vučić Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Na svom instagram profilu predsednik Aleksandar Vučić objavio je da je postao novi student Visoke sportske škole strukovnih studija.

- Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta - Visoke sportske škole strukovnih studija @sportskaizdravstvena, u želji da postanem košarkaški trener za klince - stoji u objavi na Instagramu.

- Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova - dodao je predsednik Srbije.

On je nedavno, u jednom intervjuu otkrio po prvi put da ima nameru da postane košarkaški trener.

- Ne postoji ništa lepše nego kad subotu i nedelju provedete s mladim igračima, s nekom decom koju nešto možete da naučite. Ali za to moram da upišem Višu trenersku pa mi je to plan u narednom periodu. Možete da pratite i kako ću da polažem ispite. Samo su mi sad rekli da tu ima nekih problema, drugačije je to nego što je ranije bilo. Nešto tog tipa bih da upišem, pa ako to uspem, možda jednog dana ostvarim svoj san - rekao je tada predsednik Vučić.

Video: Vučić: Studenti, nikada ne prestajte da učite

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    18. jul 2020 | 10:28

    Doživotni trener Zvezde i reprezentacije

  • Mala plava

    18. jul 2020 | 21:16

    Čovek koji se nikad ne predaje i koji je uvek spreman da iznova napreduje.

  • Rajvos@

    18. jul 2020 | 15:59

    Bravoooooooo, ja privatnik,ali za svoju dušu završila faks u 44.g.studentica zajedno s djecom mojom,ali nikad nije kasno svoje snove ostvariti.Svaka čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA