Stefanović i Fabrici o napretku Srbije u procesu evropskih integracija

Jedna od tema sastanka Stefanovića i Fabricija bila je i pomoć iz različitih fondova EU

  • 2
Nebojša Stefanović, Sem Fabrici Foto: mup.gov.rs

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa šefom Delegacije EU u Srbiji Semom Fabricijem o napretku Srbije u procesu evropskih integracija, vladavini prava i daljim koracima koje će MUP preduzeti u okviru Poglavlja 24.

Stefanović je upoznao Fabricija sa razgovorima koje je, nakon izbora, imao sa predstavnicima posmatračke misije ODIHR i tom prilikom je naveo da će Srbija nastaviti da radi na dodatnom unapređenju izbornih uslova u našoj zemlji.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, tema sastanka Stefanovića i Fabricija bila je i pomoć iz različitih fondova EU koja se, pre svega, tiče opreme za zaštitu policijskih službenika tokom epidemije virusa korona.

Fabrici je istakao da je upravo usvojen sedmogodišnji finansijski plan EU koji, između ostalog, daje mogućnost korišćenja različitih fondova EU, koji su otvoreni i za podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije, a u okviru Poglavl?a 24.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    22. jul 2020 | 20:48

    EU sekta, samo budale zele u to.

  • Nes

    22. jul 2020 | 19:10

    Još se zanosite sa EU , u koju nikad ući nećemo jer nas ne žele i ucenjivaće nas do besvesti , to samo debil ne bi primetio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA