Ljajić: Očekujem ime mandatara za 15 dana, a novu vladu krajem avgusta

Rasim Ljajić veruje da će za 15 dana biti održan novi krug konsultacija sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da će on tada izaći i sa imenom mandatara

  • 1
Sednica skupštine Srbije poslanici, Srbija skupština Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Predsednik SDPS i potpredsednik Vlade Rasim Ljajić kaže da je plan da konstitutivna sednica Skupštine Srbije bude održana krajem jula ili u prvoj nedelji avgusta, a da do kraja avgusta bude formirana nova vlada.

Ljajić veruje da će za 15 dana biti održan novi krug konsultacija sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da će on tada izaći i sa imenom mandatara.

- Na kosultacijama smo imali sadražajan i dobar razgovor koji nije bio posvećen presonalnim temama, već pre svega planom i programom šta ta vlada u naredne četiri godine treba da uradi - rekao je Ljajić na TV Pink.

Ljajić, čija je stranka bila na listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu", naveo je da će SNS odrediti ko će biti koalicioni partner u narednoj vladi.

Video: Predstavnici SNS-a završili konsultacije sa Vučićem: Tražili smo mandat

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA