≫ 

Da li će sednica Skupštine moći da bude održana sledeće nedelje? Ovo je stav struke

Maske i distanca su neophodni, kakvi god skupovi da se organizuju. Zna se kakve su procedure kada su sastanci u zatvorenom u pitanju - izjavila je dr Darija Kisić Tepavčević

  • 2

Kada god se boravi u zatvorenom prostoru, moraju biti preduzete sve mere da bi se sprečilo prenošenje virusa, rekla je doktorka Darija Kisić Tepavčević na pitanje da li će biti naredne nedelje moguće održavanje sednice Skupštine Srbije, imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju u Srbiji, zbog korona virusa.

- Maske i distanca su neophodni, kakvi god skupovi da se organizuju. Zna se kakve su procedure kada su sastanci u zatvorenom u pitanju - izjavila je ona na konferenciji za medije.

- Bilo kakav sastanak da se bude održavao u narednom periodu, svi se moraju pridržavati donetih mera. Situacija sa početka epidemije i sada, nekoliko meseci posle, razlikuje se po više aspekata. Ipak, mora se održavati minimalan stepen aktivnosti koji će nam omogućiti normalno funkcionisanje države - rekla je Kisić Tepavčević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Golman

    28. jul 2020 | 19:44

    Može, na Marakani! Istok i zapad vladajuca koalicija, jug i sever oppzicija! Predsednistvo i srkretatijat teren! Navijamo iz sve snage!

  • mima

    28. jul 2020 | 21:08

    od struke i svega vise mi je muka, znam i da nisam jedina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA