"Pomozite svojoj državi Srbiji u borbi za istinu": Palma uputio poruku Srbima u Americi

Pozivam sve Srbe u Sjedinjenim Američkim Državama da daju podršku Donaldu Trampu u predsedničkoj kampanji i time pomognu i svojoj matičnoj državi Srbiji u borbi za istinu i pravdu, posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija - poručio je Dragan Marković Palma

  • 5
Glasanje, izbori, Srbija 2020, Dragan Markovic Palma Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Jedinstvena Srbija podržava kampanju u Sjedinjenim Američkim Državama pod nazivom “Srbi za Trampa”, koja ima za cilj da mobiliše oko milion državljana Sjedinjenih Američkih Država srpskog porekla da pomognu da aktuelni američki predsednik dobije i drugi mandat u Beloj kući, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- Pozivam sve Srbe u Sjedinjenim Američkim Državama da daju podršku Donaldu Trampu u predsedničkoj kampanji i time pomognu i svojoj matičnoj državi Srbiji u borbi za istinu i pravdu, posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija. Svi znamo koliko je zla Srbiji nanela administracija na čelu sa bračnim parom Klinton, a takvu politiku bi sigurno nastavio i Trampov protivkandidat Džo Bajden, koji je rekao da zagovara suverenitet i teritorijalni integritet takozvanog nezavisnog Kosova i koji još od 1990. godine sarađuje sa teroristom Ramušom Haradinajem i albanskom emigracijom u Americi - poručio je Marković.

Kako kaže, Albanci upravo zato opstruiraju dijalog sa Beogradom i samo čekaju promenu na čelu Sjedinjenih Američkih Država.

- Ja sam bio jedini političar iz Evrope na inauguraciji Donalda Trampa u Vašingtonu i tada je za mene bilo veoma bitno da je Tramp rekao da će se baviti svojom državom, a ne ratovima po svetu, što je i ispunio - rekao je Marković uz poruku američkim Srbima "pomažući Trampu, pomažu svojoj Srbiji".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZA

    10. avgust 2020 | 11:15

    Zar je Tramp i Amerika ključ rešenja KiM problema i treba da pomognu,nisu više ni Kina ni Putin glavni u ovoj igri,mnogo su Srbiji dve stolice.

  • Imenjak

    10. avgust 2020 | 13:19

    Samo ti njima naredi hahaha

  • Mića

    13. avgust 2020 | 16:01

    Ovaj u Srbiju ne može da nagovori da glasaju za njega a kao u USA će nekog da nagovori ili ubedi.Ćut bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA