≫ 

Vučić i Hoti potpisuju ekonomske sporazume pred Trampom, bez uzajamnog priznavanja

 ≫ 

Predsednik Vučić rekao da međusobno priznanje "ne igra" u slučaju Srbije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ekonomski
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dzigi

    04. septembar 2020 | 12:35

    Dobro mora se o nečemu pregovarti,situacija je momentalno takva da bilo kakav dogovor koji je u našem intresu je pomak.Tačno da po Evropi i Americi je Kosovo gotova stvar,ali daleko od toga da je tako.Bila jedna sila u tom trenutku na tronu sa Presednikom pojačanih hormona koje ni dan danas ne može da obuzda.I takav skupio svitu sličnih njemu i oteli nam zemlju.E sad to vreme prolazi polako i sporo ali prilazi.Nemačka je oped evropska sila i kako to biva kroz istoriju toliko se osile da se onda sapletnu redovno i tako će i sad biti samo treba vremena.A da im je i malo pameti izvukli su se za ratnu oštetu u drugom svetskom ratu prema nama.Ali ništa nusu naučili jer su već zagazili toliko duboko da kad dođe trenutak ima sve da plate i to debelo.A živi bili čeka ih ocepljenje Bavarske pre ili kasnije.A fašizam im cveta ponovo a oni bi da vode tuđa pitanja.Ameri ko Ameri bili sa nama,sada protiv nas pa će kad im udari pitanje Kalifornije a već su manjina tamo da ostave te šiptare kao što su Vijetnamce lojalne njima 70 setih.Pa svi smo gledali dokumentarce kako su ih ko pacove na sred ulice Komunisti čistili.Svetski poredak se menja i to oni znaju zato im je u intresu da nas što više stežu za priznanje otete Naše Zemlje da sutra ne bi morali sve to da nam plate.Ali kasno je! Čeka ih isplata prema nama ko 10 Švajcarski sa sve sefovima.E tu su u zentu debelom i što se njih tiče najbolje da nas nema.Ali tu smo i čekamo svojih 5 minuta.KOSOVO SRBIJA,SRBI SVI ZA KOSOVO!

  • Невена

    04. septembar 2020 | 12:17

    Зар ви стварно мислите да ће дивље племе нешто да поштује? Ко год је то помислио мислим да се преварио а Трамп је ту да се трампи е сада колики ће успјех , ауторитет и кредибилитет имати код Албацаца тешко је предвидјети?! Ако овим темпом настави свијет да се мијења дивље племе тешко да ће опстати... вреијеме ће га прегазити!!!

  • Dema

    04. septembar 2020 | 12:15

    Sve je gotovo. Ode Kosovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA