≫ 

Oglasio se Tramp: "Beograd i Priština postigli prodor ka ekonomskoj saradnji"

Pet minuta kasnije predviđeno je da Tramp prisustvuje ceremoniji potpisivanja sporazuma dve strane

  • 14
Donald Tramp kosovo vašington Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u Beloj kući da su Beograd i Priština posvećeni ekonomskoj normalizaciji i da je postignut prodor ka ekonomskoj kooperaciji.

Tramp je, prenose mediji, pozdravio, "ogoman pomak", postignut posle više od decenije.

Kada se završe razgovori u Beloj kući, slede sastanci u Stejt departmentu, gde će Vučić i Hoti imati odvojene razgovore sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom. Opširnije u našem BLOGU uživo.

U Ovalnoj sobi Bele kuće u Vašingtonu danas su delegacije Beograda i Prištine potpisale sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa.

U Ovalnoj sobi, koja je kancelarija predsednika SAD Donalda Trampa, postavljena su dodatna dva stola za kojim su sedeli, svako na svojoj strani, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i kosovski premijer Avdulah Hoti, a u sredini šef američke države.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    4. septembar 2020 | 18:31

    Kako je Srbija sama sa sobom potpisala ekonomski dogovor?Ili ako nije sama sa sobom onda smo priznali nezavisnost Kosova.Da li se narod Srbije nesto pita uopste?Recimo da li zelimo da nas Mali i Djuric predstavljaju i da li uopste hocemo da bilo sta pricamo i potpisujemo sa okupatorima nase teritorije?Setite se kako su ti prosle posle II.sv rata.

  • Gojko

    4. septembar 2020 | 19:07

    Ekonomija je jedno a priznanje nezavisne države drugo

  • eNL

    4. septembar 2020 | 18:37

    Živeo Tramp!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA