Vučić: Idemo u Hrvatsku ako nas pozovu

- Eventualna poseta Hrvatskoj zavisi od zvaničnika te države. Mi nikoga ne molimo, držimo do svoje zemlje i, ako pozovu, otići ćemo - rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije

  • 2

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić izjavio je da eventualna poseta Hrvatskoj zavisi od zvaničnika te države.

- To zavisi od njih. Kada pozovu ili ako pozovu, mi ćemo otići. Mi nikoga ne molimo, držimo do svoje zemlje i, ako pozovu, otići ćemo - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara na aeromitingu u Batajnici da li se sprema da poseti Hrvatsku.

Upitan da li Hrvatsku vidi kao jedno od tržišta za srpsko naoružanje i vojnu opremu, Vučić je odgovorio da to više zavisi od Hrvatske, naglasivši da i tu, kao i u ostalim državama regiona, vidi potencijalnu mogućnost za saradnju.

- Sve u regionu vidimo i kao potencijalno tržište i kao ljude sa kojima možemo da sarađujemo - dodao je.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ante

    3. septembar 2012 | 07:19

    Sto ste istocnije manje glavobolje za zapadne susjede.Na obali Drine treba veliki zid postaviti od velikosrpskih uljeza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA