≫ 

Pojavio se novi lažni profil Zorane Mihajlović na društvenim mrežama

Potpredsednica Vlade nema svoj privatni profil ni na jednoj društvenoj mreži, uključujući i najpopularnije mreže Fejsbuk, Tviter i Instagram - navodi se u saopštenju

  • 0
Zorana Mihajlović, Facebook Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, Pixabay

Na društvenim mrežama pojavio se novi lažni profil potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, saopštio je njen kabinet.

- Radi sprečavanja mogućih zloupotreba i obmanjivanja javnosti, upozoravamo da se na društvenim mrežama pojavio novi lažni profil potpredsednice Vlade Srbije. Na lažnom profilu na društvenoj mreži Instragram pratioci se pozivaju na trgovinu kriptovalutama, uz korišćenje slika potpredsednice Vlade Srbije.

Naglašavamo da potpredsednica Vlade od stupanja na dužnost u Vladi Srbije ima istu zvaničnu Fejsbuk stranicu na ćiriličnom pismu (https://sr-rs.facebook.com/zorana.mihajlovich/), na kojoj se nalaze zvanične informacije o njenom radu i njeni stavovi, kao i zvanični profil na Instagramu (https://www.instagram.com/zorana_dpm/?hl=sr).

Potpredsednica Vlade nema svoj privatni profil ni na jednoj društvenoj mreži, uključujući i najpopularnije mreže Fejsbuk, Tviter i Instagram.

Do sada je bilo više prijava povodom lažnih profila na društvenim mrežama sa imenom i fotografijama potpredsednice Vlade Srbije, uz podnošenje prijava Posebnom tužilaštvu za organizovani kriminal.

Podsetimo, na Instagramu se nedavno pojavio lažni profil preko koga su prevaranti, skrivajući se iza imena lažnog imena, Melisa Brodbek, i fotografija potpredsednice Vlade Srbije, pratioce pozivali na trgovinu kriptovalutama.

 
 
 
View this post on Instagram
❗️❗️❗️A post shared by Prof. dr Zorana Mihajlović (@zorana_dpm) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA