• 32

Vučić: Smrt pilota je nacionalna tragedija, znam da nije u pitanju ispravnost motora ili aviona

, Telegraf

Znam da nije u pitanju bilo kakva ispravnost motora ili aviona, ali biće posebna vojna komisija koja će se baviti time - izjavio je predsednik Srbije

  • 32
KOSOVO LAVROV VUCIC

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Tragedija koja se dogodila jutros je nacionalna tragedija, poručio je predsednik Aleksandar Vučić, izrazio još jednom saučešće porodici, a o detaljima i uzrocima nesreće nije želeo da govori, jer je "to nešto na čemu rade nadležni".

- Ovo su teške vesti. Izražavam saučešće porodici. Znam da nije u pitanju bilo kakva ispravnost motora ili aviona, ali biće posebna vojna komisija koja će se baviti time. Kod nas u zemlji uvek postoje oni koji će napasti vlast čak i u ovakvoj nesreći. Ono što je nama problem, kada neko izgubi dete, brata, supruga, teško je kad izgubimo pilota, oni su za nas blago.

- Video sam razne komentare, ti što komentarišu ne znaju ni saučešće da izjave. Taj mig 21 nije bio ni na kakvom remontu u Rusiji niti je to glavni avion, on služi za trenažne procese - rekao je predsednik Srbije.

Rekao je da je ovo bio deo obuke, trenažni dan.

- Ovo je najveći gubitak u ljudima - zaključio je on i dodao da ggubitak aviona nije beznačajan, ali da je gubitak ljudskih života najveći.

Video: Mesto gde se srušio MiG-12 preplavljeno pripadnicima vojske, MUP-a, Hitne pomoći...

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    Na veliku žalost postoje ljudi koji će, šta god da se desi, da govore najgore o zemlji, da mogu da ostvare neku političku korist za sebe, ali da to najviše govori o njima. Iskreno saučešće porodicama poginulih pilota.

  • caca

    Ovo je velika tragedija! Saosećamo dubokim bolom i tugom sa porodicama nastradalih. Iskreno saučešće za pogibiju naših " nebeskih čuvara " !

  • saucesce porodicama pilota. Tragedija!

    saucesce porodicama pilota. Tragedija!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima