• 18

Vučić i Alabar obišli završne radove na izgradnji Galerije Belgrade

, Telegraf

U pitanju je grandiozan tržni centar na samoj obali Save sa 300.000 kvadratnih metara ukupne površine 93.000 kvadrata prostora za izdavanje i 3.600 parking mesta

  • 18
Beograd NA VODI OBILAZAK VUCIC

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik kompanije "Eagle Hills" Muhamed Alabar obišli su danas završne radove na izgradnji objekta Galerija Belgrade, u okviru projekta "Beograd na vodi".

Beograd na vodi je najveće gradilište Jugoistočne Evrope, na kojem danas radi čak 2.850 radnika, od kojih je 2.650 domaćih i radnika iz regiona, uz oko 200 stranaca, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić.

To govori i o tome koliko je u pojedinim oblasitma potrebno radne snage u Srbiji i koliko je prostora za zapošljavanje, istakao je Vučić nakon obilaska završnih radova u "Galeriji Belgrade" u okviru Beograda na vodi.

 
 
 
View this post on Instagram

"Ovo je naše ubedljivo najveće gradilište, 2.858 ljudi radi, impozantno izgleda i zaista sam ponosan. Ovo je jedan od najvećih šoping molova u ovom delu Evrope. Ovo je novi životni standard i novi život. Biće impresivno! Beograd postaje ne samo evropska i svetska metropola već će moći da generiše još veće prihode za Srbiju i da privuče još veći broj turista. Ovo je zaista ostvarenje snova!" - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik kompanije Eagle Hills Muhamed Alabar obišli su završne radove na izgradnji objekta Galerija Belgrade, u okviru projekta @belgradewaterfront.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

On je zahvalio predsedniku kompanije "Eagle Hills" Muhamedu Alabaru na svemu što je do sada učinjeno, i istakao da će Galerija biti gotova za mesec do mesec i po dana.

- Još nije gotovo, a već izgleda predivno - primetio je Vučić.

On je istakao i da Kula Beograd već uveliko napreduje, iako su, kaže, neki mislili da neće nikada biti gotova.

- Tražio sam i dogovorio sam se sa Alabarom da pre Svetog Nikole sledeće godine zavrsimo ovaj toranj , što znači za godinu dana i dva meseca najviša zgrada Srbije i Jugoistočne Evrope da bude završena i fenomenalno osvetljena - rekao je Vučić.

Moj posao je samo, dodao je, da spremimo dobar vatromet, spremićemo dobar vatromet.

- To će biti nova slika Srbije, najmoderniji deo ne samo Srbije i regiona, već i cele Jugoistočne Evrope - rekao je Vučić.

Galerija Belgrade, tržni centar od 300.000 kvadrata

U pitanju je grandiozan tržni centar na samoj obali Save sa 300.000 kvadratnih metara ukupne površine 93.000 kvadrata prostora za izdavanje i 3.600 parking mesta.

U okviru objekta biće 50 restorana, kao i bioskop sa više od 1.700 mesta.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    Bg je počeo da privlači sve veći broj turista u Srbiju. Svako naredno gradilište je naša nova velika pobeda i rezultat svakodnevnog i odgovornog rada. Bg na vodi je nešto čime možemo da se ponosimo i nešto što će postati jedan od naših velelepnih simbola.

  • Milica

    Projekat "Beograd na vodi" menja dosadašnji izgled naše prestonice i daje Bg-u novu sliku, koja će moći da parira mnogim svetskim metropolama. Kula u okviru ovog projekta sa 40 spratova biće prepoznatljiv i novi simbol Bg-a, koji je primer našeg razvoja i napretka.

  • Dalibor

    Velika vest za sve u srbiji samim tim sto se gradi ima I puno radnih mesta sto je odlicno za sve mlade.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima