≫ 

Vučić čestitao Putinu rođendan: Veoma cenim podršku koju pružate Srbiji

Istakao je da veoma ceni Putinovu čvrstu podršku odlučnoj borbi Srbije za zaštitu vitalnih državnih i nacionalnih interesa, pre svega teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije

  • 30
Aleksandar Vucic, Vladimir Putin Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić česitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu 68. rođendan i poručio mu da veoma ceni sve što čini za neraskidivo prijateljstvo i bratstvo Srbije i Rusije, kao i njegovu čvrstu podršku borbi Srbije za zaštitu državnih i nacionalnih interesa.

Aleksandar Vučić je Vladimiru Putinu poželeo dobro zdravlje kako bi nastavio da mudro vodi Rusiju, snažeći njen ugled i uticaj u svetu.

- Ekselencijo, dragi prijatelju, primite moje rođendanske čestitke, uz iskrene želje za dobro zdravlje, kako biste mudro i istrajno vodili Rusku Federaciju putem uspeha i blagostanja, snažeći njen ugled i uticaj u svetu - naveo je Vučić u čestitki.

Istakao je da veoma ceni Putinovu čvrstu podršku odlučnoj borbi Srbije za zaštitu vitalnih državnih i nacionalnih interesa, pre svega teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Vučić je naveo i da sa zadovoljstvom pamti prethodne susrete sa Putinom, kao prilike da, kako je istakao, otvoreno razmene mišljenja i ideje o različitim pitanjima od zajedničkog i globalnog interesa.

- Zahvalan sam Vam što uvek umete da saslušate i da, bez obzira na težinu i složenost naše geopolitičke, vojne i ekonomske pozicije, pokažete razmevanje za naše stavove. To je odraz Vaše ljudske i državničke mudrosti, kao i Vašeg osvedočenog prijateljstva prema srpskom narodu - naveo je Vučić.

Istakao je da je uveren da će i u godinama nastaviti da prilježno grade sadržajne odnose.

- Iskreno se radujem što ću uskoro ponovo imati čast da Vas ugostim u našoj Srbiji - poručio je u čestitki predsednik Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sofija

    7. oktobar 2020 | 12:44

    Čestitke Putinu,čoveku koji je povratio dostojanstvo i moć velike Rusije.

  • Dragana

    7. oktobar 2020 | 12:46

    Aleksandar Vučić česitao je danas predsedniku Rusije Vladimiru Putinu 68. rođendan, uz poruku da veoma ceni sve što ruski predsednik čini za neraskidivo prijateljstvo i bratstvo Srbije i Rusije.Želim mu dobro zdravlje i nadam se skoroj poseti Srbiji.

  • Gaga

    7. oktobar 2020 | 12:05

    Pridruzujem se cestitkama ! Srecno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA