Predsednik opštine lično pustio u rad novu banderu: Investicija u Bistrici vredna 2,5 miliona dinara

Bandera je svečano puštena u rad 2. oktobra

  • 7
stubna trafostanica Foto:Facebook/Opština Petrovac na Mlavi

Predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Duško Nedenić lično je pustio u rad novu stubnu trafostanicu koja je "u pogonu" od 2. oktobra.

Investicija u selu Bistrica u ovoj opštini vredna je 2,5 miliona dinara.

Značajna je, naglasio je predsednik opštine, za stabilno snabdevanje električnom energijom za više od 90 domaćinstava u ovom delu sela. Ali da se meštani u ostalim naseljima ne bi ljutili, Nedenić je najavio da će još nekoliko naselja dobiti istu takvu, vrednu 2,5 miliona dinara, banderu.

Nedenić je imao pomoć, pa je "u šest ruku" svečano počela da radi trafostanica, a presečenu vrpcu držale su dve devojčice.

Podsetimo, predsednik beogradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić  je 2017. godine svečano pustio u rad nove kontejnere u naselju Karaburma. Njemu se pridružio kolega Aleksandar Savić, predsednik beogradske opštine Voždovac, koji je svečano otvorio pešački prelaz u naselju Kumodraž.

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić je pre nekoliko godina svečano otvorio semafor na jednoj kraljevačkoj raskrsnici, uz "pomoć" nekolicine lokalnih funkcionera. Direktor Zavoda za izgradnju grada Novog Sada Dejan Mandić svečano je otvorio ne semafor, već početak radova na izgradnji semafora u Novom naselju.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović svečano je otvorio javni WC na lokalnom groblju, tik pored kapele, a ostaje neprevaziđeno otvaranje septičke jame u dvorištu Osnovne škole "Slavko Zlatanović" u Miroševcu kod Leskovca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M-78

    7. oktobar 2020 | 15:01

    Pa dobro....ne kasnimo mnogo....tek je 2020.godina 😂😂😂😂😂😂😂😂

  • рагнер

    7. oktobar 2020 | 17:39

    Ово је јако себично! На оваквом успеху и церемонији да не присуствује председник и премијер, ја не могу да верујем😄

  • PECA

    7. oktobar 2020 | 18:18

    Ali svečano otvaranje septičke jame u osnovnoj školi ubedljivo prvo mesto, pa toga nema ni u Bangladešu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA