≫ 

Snimak Palminog govora u Skupštini zbog kog se cela sala smejala: Otkrio nepoznat detalj o Dačiću

On je jedan od najveselijih političara i izuzetan čovek - pohvalio je svog kolegu Ivicu Dačića, Dragan Marković Palma

  • 5

Video: Palmin govor celu Skupštinu slatko nasmejao

Narodna skupština Srbije nastavila je danas sa radom, a na dnevnom redu je izbor predsednika, genaralnog sekretara i radnih tela parlamenta, čime će proces konstituisanja, koji je počeo 3. avgusta, biti završen.

Kako je u utorak uveče najavio Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i Srpske napredne stranke, za predsednika Skupštine biće izabran lider SPS-a i odlazeći šef diplomatije Srbije Ivica Dačić.

Svojevrsnu "najavu" tim povodom imao je Dragan Marković Palma, koji je održao govor u kome hvali Dačića kao "previše skromnog" političara. Njegov govor je brzo postao hit na društvenim mrežama.

- Ivica Dačić je skroman čovek. Da vam kažem, on je na moru bio za ovih 12 godina pet puta i to sam ga ja vodio u Grčku, gde je najjeftinije u Paraliji. gde svi jedu giros! Ivica i ja jedemo giros sa ljudima. Dok nije postao ministar inostranih poslova imao je jedne pantalone, odnosno dva para. Jedne one što nose električari pa stavljaju šrafciger u džep i onda je bila kritika njegovih savetnika da kažu, "ej, bre, čoveče ne predstavljaš ti samo sebe". Jedva smo ga naterali da kupi tri odela!" -  rekao je Palma o svom kolegi.

Tokom njegovog govora, Dačić je, iz nepoznatih razloga, pokrio lice rukama.

- On je jedan od najveselijih političara i izuzetan čovek. Svojim gestovima je oduševljavao sve strane delegacije i ja sam ga lično nekoliko puta zvao kada su kod mene u Jagodinu dolazili investitori. Njemu nije bio problem da zapeva, a taj gest bio je presudan za sklapanje poslova od izuzetnog značaja za građane Srbije - dodao je Palma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA