≫ 

Kisić-Tepavčević o ministarstvu koje će voditi i borbi protiv korona virusa

Kako je istakla, ne želi o tome detajnije da priča, ali je naglasila da ministarstvo koje će voditi pokriva i upravo one nadležnosti i one objekte gde je najveća opasnost da se korona virus proširi

  • 7
Krizni štab, konferencija

Foto: Tanjug/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Kandidatkinja za mesto ministarke za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić-Tepavčević kazala je da će na novoj funkciji obavljati posao u kontinuitetu sa pandemijom korona virusa.

- Sve naše poslove koje smo obavljali i koje ćemo obavljati radimo u svetlu pandemije. Sve je limitrano i to treba da bude dužnost svih nas bez obzira kakve zvanično imamo funkcije. Uloga svakog od nas je da spreči da se inficira i dalje prenosi infekciju. I to će biti dalja borba kakvu god dalje budemo imali dužnost ili obavezu - kazala je Kisić-Tepavčević.

Kako je istakla, ne želi o tome detajnije da priča, ali je naglasila da ministarstvo koje će voditi pokriva i upravo one nadležnosti i one objekte gde je najveća opasnost da se korona virus proširi.

- Starački domovi, domovi za negu starih i znamo da ako se tu dozvoli to su pravi požari i izazovi za svaku naciju i populaciju. Tu je širok spektar drugih delovanja i drugih resora. U ovom momentu sve treba da posmatramo kroz prizmu virusa koji nas okružuje. Ako želimo da se vratimo normalnim životnim aktivnostima prvo moramo da kontrolišemo ovaj virus i svi učinimo sve kao svetska populacija da ga eliminišemo - zaključila je Kisić-Tepavčević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    26. oktobar 2020 | 14:04

    Eh da je Branislav Nušić živ imao bi o čemu i kome da piše. Napisao bi verovatno drugi deo " Gospođa ministarka ".

  • Roki

    26. oktobar 2020 | 14:21

    Lepo si se "udomila", ali ne znam čime si to zaslužila.

  • Tražim objašnjenje

    26. oktobar 2020 | 14:10

    Naš poznati glumac javio se iz infektivne i rekao da ima koronu, nema simptoma al "mora tu da bude" a dotična reče ranije danas da pacijenti i sa "blagom upalom pluća" ostaju kući da se leče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA