NOVINAR DAČIĆU: Nestalo 300 miliona evra, a vi se bavite korupcijom od 300 evra?! (VIDEO)

Na pitanje novinara kako je moguće da se "afera Agrobanka" dogodila u vreme njegovog mandata ne mestu ministra policije, Dačić zamuckivao i davao nervozne odgovore

  • 1

Premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić našao se u "nebranom grožđu" dok je ispred novinarskih kamera odgovarao na pitanje gde se kao prvi čovek policije nalazio dok se "afera Agrobanka" dešavala!

U prilogu koji je juče emitovan u emisiji RTS "Šta radite, bre" anonimnog novinara zanimalo je kako je moguće da policiju više zaokuplja 300 evra mita u lekarskim ustanovama nego 300 miliona evra državnih para koje su iz "Agrobanke" nestale u nepoznatom pravcu.

Dačić je, uz zamuckivanje, kazao da je policija ukazivala na to, jer su tragovi afere otkriveni u vreme istrage oko "Metals banke".

Kako je novinar bio uporan da mu premijer Dačić odgovori kada se to dešavalo, aludirajući da je to bilo u vreme njegovog mandata, on je rešio da novinaru objasni šta to u stvari policija radi.

Pogledajte ovaj vrlo zanimljiv video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Stanković

    5. septembar 2012 | 10:10

    Nije novinar anoniman, nego ima ime i prezime. Miloš Đorelijeski iz agencije Beta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA