≫ 

Lončar: Tomas Šib poručio da će Berlin prepustiti Beogradu i Prištini dogovor o kosovskom pitanju

Ministar zdravlja, koji se sastao sa ambasadorom, zahvalio je na tom stavu i dodao da građani Srbije treba da shvate da smo ''mi kovači svoje sudbine'' i da mi donosimo odluke

  • 3

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da mu je ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib rekao da će Berlin prepustiti Beogradu i Prištini da se dogovore i da će podržati svaki dogovor o kosovskom pitanju.

Lončar je, nakon primopredaje pet respiratora, koji su donacija nemačke ambasade, rekao medijima da je pitao ambasadora Šiba kada naša zemlja može očekivati jaču podršku na putu ka EU, kao i kakav je odnos Nemačke po pitanju dijaloga Beograda i Prištine.

- Rekao je da će Nemačka prepustiti Beogradu i Prištini da se dogovore i da će podržati svaki dogovor - rekao je Lončar.

On je zahvalio Šibu na tom stavu i dodao da građani Srbije treba da shvate da smo ''mi kovači svoje sudbine'' i da mi donosimo odluke.

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zac

    3. novembar 2020 | 14:20

    Koji hipokrizam oni unapred znaju da Pristina nece nikad pristati na kompromis.

  • Sofija Ba

    3. novembar 2020 | 13:05

    Kakve veze ima Ministar zdravlja sa Kosovom i politikon!Brini se ti malo da ukines te obavezne vakcine Bolj po tebe da se nebi kajao!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA