≫ 

Dačić: U utorak rasprava o predlogu rebalansa budžeta

On je rekao da je cilj da se poštuju mere koje je propisao Krizni štab, odnosno Vlada Srbije

  • 6
Ivica Dačić Foto: Marko Jovanović

Skupština Srbije u utorak će po hitnom postupku raspravljati o predlogu rebalansa budžeta, a potom će se pred poslanicima naći i predlog o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, najavio je predskednik Skupštine Ivica Dačić.

Dačić je za Radio Beograd rekao da je cilj da se poštuju mere koje je propisao Krizni štab, odnosno Vlada Srbije.

Kako je naveo, te mere podrazumevaju kazne za pojedince, ali i za pravna lica koja ne poštuju propise, odnosno krše ono što se propisuje kao obavezna mera.

- To mora sve tako, inače bismo ušli u još veći krug broja zaraženih. Najvažnije je da zaštitimo život svakog čoveka - poručio je Dačić.

On je ponovo apelovao na građane da se poštuju mere, jer će samo uz poštovanje mera moći u nekoj doglednoj perspektivi da se izađe iz ovog problema.

- Inače rizikujemo živote svih ljudi - upozorio je Dačić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    8. novembar 2020 | 14:10

    Pritisnite ove barabe sto pametuju, izmisljaju neke svoje razloge da ne postuju mere... to su bas uglavnom razmazeni neradnici koji nijednu muku u zivotu nisu imali da steknu neku disciplinu, i glume liberalizam. Neka budu sta hoce, ali za sebe, nek pljuju sebi po stanu ali kada su u prevozu radnji, na poslu, bilo gde u zatvorenom prostoru mora da se postuju mere ili po dzepu ... a postoji i treca opcija, zatvor za onog ko ponovi, pa cemo da vidimo

  • Iwan

    8. novembar 2020 | 15:24

    Nosiću al malo sutra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA