• 0

Pajtić: DS-u treba izborna skupština

-To je prirodno za DS, zato je DS najdemokratskija stranka u ovoj zemlji jer ima i unutrašnju diskusiju i unutrašnju debatu i mogućnost izbora i reizbora ukoliko neko ne postigne dobre rezultate i mogućnost prestanka vršenja funkcije - kaže potpredsednik Demokratske stranke

  • 0

Potpredsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić kaže da je neophodno organizovati izborne skupštine u toj partiji na različitim nivoima. Ipak, on od sednice Glavnog odbora stranke, koja je zakazana za 8. septembar, ne očekuje "ništa spektakularno".
Pajtić je za RTS rekao da partiju u narednom periodu očekuju dva zadatka: mora se osnažiti ideja i socijaldemokratsko opredeljenje stranke i pružiti podrška ugroženim kategorijama stanovništva i manjinskim grupacijama.

- Drugi zadatak jeste svakako to da, s obzirom na rezultate izbora, a oni su različiti od opštine do opštine, od nivoa do nivoa, bude organizovana Izborna skupština, gde će članstvo stranke da se opredeli ko i na koji način unutar DS-a dalje preuzma odgovornost - navodi potpredsednik DS-a.
On ističe da je to normalan, prirodan i logičan proces u demokratski organizovanoj stranci.
- To je prirodno za DS, zato je DS najdemokratskija stranka u ovoj zemlji jer ima i unutrašnju diskusiju i unutrašnju debatu i mogućnost izbora i reizbora i mogućnost prestanka vršenja funkcije, ukoliko neko ne postigne dobre rezultate - kaže Pajtić.
Potpredsednik DS-a kaže da ne očekuje "ništa spektakularno" od sednice Glavnog odbora stranke, koja je zakazana za 8. septembar.
- DS je veća, jača, snažnija, starija od bilo kog pojedinca - poručuje Pajtić.
(M. S. / Izvor: RTS)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima