≫ 

Vučić uručio ordenje oficirima i podoficirima Vojske Srbije

Ceremoniji uručenja odlikovanja prisustvovali su ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović

Video: Vučić uručio ordenje oficirima i podoficirima Vojske Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je danas odlikovanja - zlatne medalje za zasluge i za revnosnu službu pripadnicima Vojske Srbije.

Za izuzetne zasluge i rezultate postignute u oblasti bezbednosti Zlatnom medaljom za zasluge odlikovani su general-major Mladen Vuruna, general-major Bojan Zrnić, pukovnik Željko Obradović i potpukovnik Siniša Marinković.

Zlatna medalja za revnosnu službu dodeljena je pukovniku Nenadu Bačkonji, pukovniku Draganu Stankoviću, pukovniku Mići Suvajcu, potpukovniku Radoslavu Arsenijeviću, kapetanu fregate Dušku Žujoviću i zastavniku prve klase Predragu Čeperkoviću za zasluge i izuzetne rezultate pokazane u obavljanju dužnosti i zadataka u oblasti odbrane i bezbednosti.

Video: Vučić: Zahvalnost na ulozi koju Vojska Srbije ima u borbi za zdravlje naše nacije

Ceremoniji uručenja odlikovanja prisustvovali su ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joks

    18. novembar 2020 | 11:24

    Svaka čast! Oni su ponos naše zemlje, pored ostalih heroja, medicinskih radnika i svih onih koji se bore za naše živote od početka pandemije.

  • Ana

    17. novembar 2020 | 20:02

    Cestitke oficirima i podoficirima na prestiznim nagradama. Bravo.

  • caca

    17. novembar 2020 | 19:43

    Čestitamo na odlikovanju ovim hrabrim ljudima,koji verno i odano služe našoj zemlji Srbiji!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA