Palma ponovo o korona virusu: Dozirajte vesti o epidemiji, sa kovidom moramo da živimo

- Mi moramo da shvatimo da treba da živimo i radimo sa koronom - rekao je on

  • 6
Amidzi sou, Amigi Show, Dragan Markovic Palma Foto: A. Nalbantjan

Predsednik Jedinstvene Srbije i poslanik u Narodnoj Skupštini Dragan Marković Palma demantovao je pisanja pojedinih medija da je tokom izbornog dana bio zaražen korona virusom. On je ujedno pozvao i na, kako je rekao, doziranje informacija i vesti o epidemiji korona virusa i naglasio da se sa kovidom 19 mora živeti.

Palma je opisao i svoje iskustvo sa koronom i rekao da je u toku izbornog dana na isti bio negativan.

- Ja sam bio zaražen u junu mesecu, testirao sam se putem brisa i dva-tri puta sam dao krv. Kada sam bio u izbornom danu, tada sam bio negativan. Kada sam osetio da imam temperaturu, koju sam imao 40 minuta, testirao sam se i na rezultate čekao dan i po, kada sam dobio pozitivan rezultat tada sam se povukao. Neko ne oseća virus, u trenutku kada je to pokazal krvna slika i bris iz grla ja sam se povukao i bio u izolaciji. Dva dana pre glasanja sam se testirao i stigao mi je rezultat da sam negativan - rekao je on i ponovio da osim temperature nije imamo nikakvih drugih simptoma.

Kako je rekao on je pozvao na medijsko doziranje priča o korona virusu kao i za to da se u medijima obraćaju lekari koji leče u bolnicama.

- Ja sam samo za to da se smanji doziranje i toga da se non stop priča o koroni. Svako od nas zna šta je korona, ali niko ne zna kako se prenosi, to niko na svetu ne zna. Moramo da poštujemo mere, ali isto tako imam svoj stav. Živim sa običnim ljudima i znam kako oni reaguju na lekare. Imam pravo da kažem. Napravite anketu i dozvolite da se uključe građani i da ih pitate šta misle o koroni. Ljudi upadaju u depresiju, odvojeni su od svojih najmilijih. I moramo da shvatimo da treba da živimo i radimo sa koronom. Nikada nisam pozvao građene da se ne vakcinišu, ali da to ne bude politička propaganda - zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlajko

    13. decembar 2020 | 13:09

    Ma ko tebe pita za misljenje znas o koroni kao i mi ostali.Zadrzi misljenje za tebe molim te

  • Mirjama

    13. decembar 2020 | 12:04

    Postobani gospodine Palma, naravno da imate pravo na sopstveno misljenje, samo nemojte da se ni vi ni bilo ko ko nije kompententan mesate i kritikujete zdravstvene radnike i epidemiologe koji svo svoje znanje i iskustvo primenjuju u ovom trenutku, a mnogi od njih nisu u toj obavezi, samo su angazovani jer bolje i skolovanije od njih nemamo. Radite posao koji vi najbolje znate.

  • Bravo

    13. decembar 2020 | 14:18

    Domacina svaka ti na mestu! Ziv bio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA