≫ 

Vučić razgovarao sa predstavnicima Srba sa KiM, o zaključcima u naredna 3 dana

Sastanku su prisustvovali i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović, direktor JP "Eletroprivreda Srbije" Milorad Grčić, kao i direktorka "Elektromreža Srbije" Jelena Matejić

  • 1
Aleksandar Vucic Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Na današnjem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa političkim i institucionalnim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije doneti su zaključci o zajedničkom delovanju na očuvanju svih vitalnih nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji i najvažnijih interesa Srbije, saopštila je Kancelarija za KiM.

O svim konkretnim zaključcima javnost će biti obaveštena u naredna 3 dana, nakon dodatnih konsultacija sa svim predstavnicima srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao i relevantnim predstavnicima međunarodne zajednice.

Sastanku su prisustvovali i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović, direktor JP "Eletroprivreda Srbije" Milorad Grčić, kao i direktorka "Elektromreža Srbije" Jelena Matejić.

Posle sastanka u Palati Srbije, u čijem je fokusu bilo pitanje energetike, izostale su izjave, koje su bile najavljene, a medijima je dostavljeno saopštenje Kancelarije za KiM.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA