Čedomir Jovanović u bolnici: Javio se zbog bolova u grudima

On nije životno ugrožen

  • 57
Nova Skupština Srbije, Čedomir Čeda Jovanović Foto: Marko Todorović

Lider LDP Čedomir Jovanović primljen je u bolnicu, saznaje Telegraf.rs. On nije životno ugrožen, a razlog što je u bolnici su bolovi u grudima. Kako saznajemo, on nema temperaturu i njegovi simptomi ne liče na one koji se javljaju kod pacijenata obolelih od korone.

Podsetimo, Jovanović se tokom jula borio sa virusom korona. Lider LDP je sedam dana ranije zbog upale pluća hospitalizovan u bolnici na Bežanijskoj kosi u Beogradu, a nakon toga je prebačen na Infektivnu kliniku.

"Zaustavili smo tokom vikenda širenje upale pluća, kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao pluća koja se bore sa virusom. Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni pritisak.

Lekari su stalno sa mnom i na svaku promenu reaguju modifikacijom terapije. Drugu noć zaredom sam uz njihovu podršku uspeo da odspavam nekoliko sati, pošto su našli rešenje za bolove koji su me kidali čitave nedelje. Mislim na sve i o svemu... Čuvajte se...", napisao je tada Jovanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anči

    8. januar 2021 | 20:18

    Ja odem sa bolovima u grudima u hitnu na VMA (jer nije kovid)i neki doktor mi na hodniku ručno izmeri puls..i kaže nije ništa.Čedu zaboli u grudima -odmah ga prime u bolnicu. Neka mi neko objasni u čemu je razlika između mog i vašeg života i njegovog?

  • Voja

    8. januar 2021 | 21:56

    Znate li kad bi ga lečio nek ide u Albaniju za nih se zalagao dok je nas blatio

  • Gagi

    8. januar 2021 | 20:35

    Vozite ga sto pre u Sarajevo da se covjek lijeci kod svojih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA