Nova provokacija Haradinaja: "U dijalogu sa Beogradom ne treba pristajati na kompromise"

- Želimo da okončamo nerešene stvari sa Srbijom - rekao je on

  • 24
Ramuš Haradinaj Ramuš Haradinaj / Foto: Profimedia/Abaca Press

Lider Alijanse za budućnost Kosova i bivši premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj izjavio je danas da u dijalogu s Beogradom ne treba popuštati i da njegova stranka, ukoliko pobedi na izborima, neće praviti kompromise.

On je na skupu u Suvoj Reci rekao da želi da živi u miru s Beogradom, kao i s regionom, ali štiteći "ono što nam pripada", prenosi Gazeta expres.

- Želimo da okončamo nerešene stvari sa Srbijom, ali i da za to damo određeni rok jer ne možemo da čekamo beskonačno - rekao je Haradinaj.

Vanredni parlamentarni izbori na KiM održaće se 14. februara.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    9. februar 2021 | 19:43

    Ni mi ne možemo da dočekamo da završiš iza debelog zida zbog svih neljudskih dela koje si učinio pa nikom ništa...

  • Janko

    9. februar 2021 | 20:05

    Kako može deo Srbije da ima dijalog sa Beogradom?Papan bre teroristički. Trebao ga je Petrušić skloniti dok je mogao al ne naši papani stopirali sve.Tako nam i treba.Nikada se pameti nećemo naučiti.

  • Lule

    9. februar 2021 | 19:46

    Samo si zaboravio jednu stvar, da je Kosovo deo Srbije a ne Srbija deo Kosova, tako da uslove ovde postavljamo mi i mi određujemo rokove. Tvoje je da ćutiš i da ne provociraš da ne bi vojska reagovala. Blago vama pa se Vučić ustručava da ih pošalje dole. Ne dao vam Bog da se to desi, jer ako se desi, teško i tebi i svim tim što te podržavaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA