Vučić na ekskluzivnoj onlajn sesiji sa Henrijem Kisindžerom

- Imao sam izuzetnu čast da učestvujem na ekskluzivnoj zatvorenoj sesiji - napisao je Vučić

  • 5
Aleksandar Vučić Henri Kisindžer Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je u ekskluzivnoj zatvorenoj sesiji sa bivšim američkim državnim sekretarom i bivšim savetnikom za nacionalnu bezbednost Henrijem Kisindžerom.

Predsednik je o učešću izvestio na svom zvaničnom Instagram profilu @buducnostsrbijeav.

- Imao sam izuzetnu čast da učestvujem na ekskluzivnoj zatvorenoj sesiji, sa bivšim američkim državnim sekretarom i bivšim savetnikom za nacionalnu bezbednost, Henrijem Kisindžerom. U organizaciji "World Minds Espresso" - napisao je Vučić.

Sesija je održana u organizaciji zajednice "World Minds", koja okuplja više od 1.000 pojedinaca koji spadaju u sam svetski vrh stručnjaka i lidera u različitim oblastima kao što su nauka, kultura, tehnologija, umetnost, biznis...

Zajednica inače organizuje i simpozijume koji imaju za cilj razmenu ideja, kreiranje novih znanja i pristup najnovijim otkrićima iz čitavog sveta, a Beograd je bio domaćin jednog takvog 2019. godine. Tako je Srbija postala prva zemlja na svetu, posle Švajcarske u kojoj je održan simpozijum ove zajednice.

Ove godine simpozijum je, usled pandemije korona virusa, održan online.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA